Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Dacia

Dacia

Την πρώτη αμιγώς πολυχρηστική πρόταση στην σύγχρονη ιστορία αποκάλυψε η Dacia στην 82η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το Lodgy, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, θα αποτελέσει ταυτόχρονα και την πιο προσιτή επιλογή της κατηγορίας, ξεκινώντας –στην ευρωπαϊκή αγορά- από τα 9.900 ευρώ. Το Lodgy εκμεταλλεύεται άριστα τις εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματός του, προσφέροντας επτά θέσεις στο εσωτερικό. […]

Την πρώτη αμιγώς πολυχρηστική πρόταση στην σύγχρονη ιστορία αποκάλυψε η Dacia στην 82η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το Lodgy, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, θα αποτελέσει ταυτόχρονα και την πιο προσιτή επιλογή της κατηγορίας, ξεκινώντας –στην ευρωπαϊκή αγορά- από τα 9.900 ευρώ.

Το Lodgy εκμεταλλεύεται άριστα τις εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματός του, προσφέροντας επτά θέσεις στο εσωτερικό.

Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι μεταφορικές του δυνατότητες, καθώς στην επταθέσια διαμόρφωση ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 207 λίτρα, στην πενταθέσια τα 827 λίτρα και στη διθέσια τα 2.617 λίτρα.

Οι κινητές με τους οποίους εξοπλίζεται προέρχεται από τη σημερινή γκάμα της Dacia και της Renault. Πέρα από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων και το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ των 1,2 λίτρων απόδοσης 115 ίππων, το Lodgy θα διαθέτει και δύο εκδόσεις diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων, αποδίδοντας 90 ή 110 ίππους.

Στο ανανεωμένο Sandero Stepway 2 οι προσπάθειες αναβαθμίσεις περιορίζονται στο εσωτερικό τμήμα, όπου έχουν επιλεγεί νέα υλικά και προστεθεί ένα ηχοσύστημα που υποστηρίζει την ασύρματη επικοινωνία με συσκευές τεχνολογίας Bluetooth.

Δυναμικότερο είναι το προφίλ του περιορισμένης παραγωγής Duster Delsey. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τη διαφορά κάνει το χρώμα του αμαξώματος, οι ζάντες αλουμινίου, η απόληξη της εξάτμισης και η δερμάτινη επένδυση που συναντάς στο τιμόνι και στον επιλογέα των ταχυτήτων.

auto.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024