Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Abarth

Abarth

Τη δυνατότητα περαιτέρω εξατομίκευσης των προτάσεών της προσφέρει στους πελάτες της η Abarth, λανσάροντας τη σειρά fuoriserie. Η τελευταία βασίζεται σε εκδόσεις των 180 ίππων, οι οποίες θα συνδυάζουν τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,4 λίτρων με ένα αυτοματοποιημένο κιβώτιο έξι σχέσεων. Αντιστοίχως, το σύστημα επιβράδυνσης φέρει την υπογραφή της Brembo αποτελούμενο από τετραπίστονες δαγκάνες […]

Τη δυνατότητα περαιτέρω εξατομίκευσης των προτάσεών της προσφέρει στους πελάτες της η Abarth, λανσάροντας τη σειρά fuoriserie.

Η τελευταία βασίζεται σε εκδόσεις των 180 ίππων, οι οποίες θα συνδυάζουν τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,4 λίτρων με ένα αυτοματοποιημένο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Αντιστοίχως, το σύστημα επιβράδυνσης φέρει την υπογραφή της Brembo αποτελούμενο από τετραπίστονες δαγκάνες και δίσκους διαμέτρου 305 χιλιοστών, ενώ βελτιώσεις έχει δεχτεί τόσο η ανάρτηση με την τοποθέτηση των αμορτισέρ τεχνολογίας FSD της KONI όσο και το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων.

Σε επίπεδο εξοπλισμού ξεχωρίζουν οι προβολείς Xenon και το ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας της JBL με τα εννέα ηχεία και τον οκτακάναλο ενισχυτή των 400 watts.

Εμπνευσμένες από τα σημεία σταθμούς στην ιστορία του ιταλικού «σκορπιού» είναι οι τέσσερις νέες εκδόσεις του Abarth 695. Ο λόγος για το Abarth 695 Record, το Abarth 695 Scorpione, το Abarth 750 Record Bertone και το A112 ή 124 Abarth.

Αντιστοίχως, το Abarth Punto Supersport των 180 ίππων αποκτά νέα σχεδιαστικά και μη χαρακτηριστικά, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα νέα χρώματα αμαξώματος, οι μαύρες ματ λωρίδες της οροφής και τα φρένα της Brembo.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024