Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Carrozzeria Touring Superleggera

Carrozzeria Touring Superleggera

Η έκδοση παραγωγής της Disco Volante δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ανάμεσα στο πλήθος των τετράτροχων που επέλεξαν την 83η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για την παγκόσμια πρεμιέρα τους. Το διθέσιο Gran Turismo φέρει την υπογραφή της carrozzeria Touring Superleggera και είναι εμπνευσμένη από την εξίσου επαναστατική Disco Volante του 1952. Έχοντας βασιστεί […]

Η έκδοση παραγωγής της Disco Volante δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ανάμεσα στο πλήθος των τετράτροχων που επέλεξαν την 83η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για την παγκόσμια πρεμιέρα τους.

Το διθέσιο Gran Turismo φέρει την υπογραφή της carrozzeria Touring Superleggera και είναι εμπνευσμένη από την εξίσου επαναστατική Disco Volante του 1952.

Έχοντας βασιστεί σε μια Alfa Romeo 8C, εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα βενζίνης 4,7 λίτρων, o οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στον μπροστινό τμήμα του αμαξώματος.

Οι 450 ίπποι και τα 480 Nm ροπής μεταδίδονται στον πίσω άξονα με τη βοήθεια ενός σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων και ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Όσο για τις επιδόσεις, η Disco Volante επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα που αναπτύσσει αγγίζει τα 290 χλμ./ώρα.

Για τη… μεταμόρφωση μίας Alfa Romeo 8C στη σύγχρονη εκδοχή της Disco Volante απαιτούνται έξι μήνες, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστό το κόστος της εν λόγω διαδικασίας.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024