Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus

Lexus

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η νέα γενιά του Lexus IS πατάει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος. Το νέο sport sedan της ιαπωνικής φίρμας υιοθετεί ένα πολύ πιο επιθετικό σχεδιαστικό προφίλ, ενώ όπως και στο παρελθόν η γκάμα του θα απαρτίζεται από συμβατικές και υβριδικές εκδόσεις βενζίνης. Το […]

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η νέα γενιά του Lexus IS πατάει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Το νέο sport sedan της ιαπωνικής φίρμας υιοθετεί ένα πολύ πιο επιθετικό σχεδιαστικό προφίλ, ενώ όπως και στο παρελθόν η γκάμα του θα απαρτίζεται από συμβατικές και υβριδικές εκδόσεις βενζίνης.

Το IS 250 θα εφοδιάζεται με έναν V6 κινητήρα 2,5 λίτρων απόδοσης 207 ίππων και 250 Nm ροπής, ενώ το IS 300h θα συνδυάζει έναν V6 κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Η συνδυαστική ισχύς του τελευταίου φτάνει τους 223 ίππους, επιτρέποντας στο μήκους 4,665 μέτρων sedan να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,3 δευτερόλεπτα.

Παρά το μέγεθος αλλά και τις επιδόσεις του υβριδικού IS, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου δεν ξεπερνά τα 4,3 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα τα 99 γρ./χλμ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η νέα γενιά του IS θα διατίθεται με 10 αερόσακους στον βασικό του εξοπλισμό καθώς και μία σειρά προηγμένων εφαρμογών ενεργητικής ασφαλείας, όπως οι ενεργοί προβολείς.

Τέλος, η σειρά F SPORT θα διακρίνεται για το διαφοροποιημένο σχεδιασμό των προφυλακτήρων και των άλλων περιφερειακών στοιχείων του αμαξώματος, όπως οι ζάντες των 18 ιντσών.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024