Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Rinspeed

Rinspeed

Η ελβετική Rinspeed παρουσιάζει ένα ακόμα από τα ιδιότυπα δημιουργήματά της, στο floor της 83ης έκθεσης της Γενεύης. Αυτή την φορά πρόκειται για ένα όχημα που μπορεί να αξιοποιηθεί από επαγγελματίες όσο και ως ένα, ειδικών αποστολών δημόσιο μέσο μεταφοράς και που σύμφωνα με τις συνήθειες της είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Το microMAX όπως ονομάζεται το […]

Η ελβετική Rinspeed παρουσιάζει ένα ακόμα από τα ιδιότυπα δημιουργήματά της, στο floor της 83ης έκθεσης της Γενεύης.

Αυτή την φορά πρόκειται για ένα όχημα που μπορεί να αξιοποιηθεί από επαγγελματίες όσο και ως ένα, ειδικών αποστολών δημόσιο μέσο μεταφοράς και που σύμφωνα με τις συνήθειες της είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο.

Το microMAX όπως ονομάζεται το πρωτότυπο έχει μήκος μόλις 3,7 μέτρα και ύψος 2,2 μέτρα, αποτελώντας στην ουσία ένα μικροσκοπικό λεωφορείο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε άτομα.

Παρά τις περιορισμένες του διαστάσεις το microMAX διαθέτει στο εσωτερικό μία σειρά από ευκολίες-εξοπλισμό όπως ψυγείο και καφετιέρα, ενώ δεν υπολείπεται σε gadget καθώς προσφέρει συνδεσιμότητα στο Internet αλλά και τη δυνατότητα σύνδεσης πλήθους συσκευών τύπου smartphones και tablets.

Στο ταμπλό ξεχωρίζει μια οθόνη HD 19 ιντσών πολυδιάστατης απεικόνισης μέσω της οποίας είναι διαχειρίσιμα όλα τα τεχνολογικά «καλούδια» δια χειρός Harmann.

Εξάλλου, όπως επισημαίνει η ελβετική φίρμα, πλην της φιλοξενίας των πέντε ατόμων, το εσωτερικό του microMAX μπορεί να προσφέρει «τρεις εργονομικούς χώρους εργασίας».

N.K

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024