Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rolls-Royce

Rolls-Royce

Ένα υπερπολυτέλες fastback αντάξιο των προδιαγραφών μιας αυθεντικής Rolls-Royce παρουσίασε η βρετανική φίρμα στη Γενεύη. H Rolls-Royce Wraith εφοδιάζεται με έναν δωδεκακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 624 ίππους και 800 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων της ZF, την ίδια στιγμή που […]

Ένα υπερπολυτέλες fastback αντάξιο των προδιαγραφών μιας αυθεντικής Rolls-Royce παρουσίασε η βρετανική φίρμα στη Γενεύη.

H Rolls-Royce Wraith εφοδιάζεται με έναν δωδεκακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 624 ίππους και 800 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων της ZF, την ίδια στιγμή που το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης εξασφαλίζει ότι η επιλεγμένη σχέση μετάδοσης θα είναι αυτή που αρμόζει στη διαδρομή που ακολουθεί το αυτοκίνητο.

Το θηριώδες fastback της Rolls-Royce επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα, δικαιολογώντας εν μέρει τα 245.000 ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024