Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Skoda

Skoda

Με αφετηρία την 83η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Skoda προσθέτει στην γκάμα της τη νέα γενιά της Octavia Combi. Όπως και στη sedan έκδοση του αυτοκινήτου, η εντυπωσιακή αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων του αμαξώματος είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις, επισκιάζοντας τις όποιες σχεδιαστικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτό. Για την ακρίβεια, το μήκος […]

Με αφετηρία την 83η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Skoda προσθέτει στην γκάμα της τη νέα γενιά της Octavia Combi.

Όπως και στη sedan έκδοση του αυτοκινήτου, η εντυπωσιακή αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων του αμαξώματος είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις, επισκιάζοντας τις όποιες σχεδιαστικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτό.

Για την ακρίβεια, το μήκος της νέας Octavia Combi αυξήθηκε κατά εννέα εκατοστά και το πλάτος κατά 4,5 εκατοστά, ενώ εξίσου εντυπωσιακή είναι και η αύξηση των εσωτερικών διαστάσεων του αυτοκινήτου.

Τα 610 λίτρα του χώρου αποσκευών, όπως άλλωστε και τα 7,3 εκατοστά του χώρου για τα κάτω άκρα των πίσω επιβατών, αποτελούν επίδοση ρεκόρ για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Οι κινητήρες της νέας Octavia Combi θα προέλθουν από την τετράθυρη εκδοχή του αυτοκινήτου, ξεκινώντας από τα 1,2 λίτρα και εξασφαλίζοντας οικονομία καυσίμου που φτάνει έως και το 17%.

Ανάμεσα στα στοιχεία που διαφοροποιούν τη νέα Octavia Combi από το πρόσφατο παρελθόν συμπεριλαμβάνεται και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κεντρικό διαφορικό (Haldex 5ης γενιάς) το οποίο θα εξοπλίζει της τετρακίνητες εκδόσεις του αυτοκινήτου.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024