Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Suzuki

Suzuki

Την έκδοση παραγωγής ενός νέου τετρακίνητου crossover παρουσιάζει η ιαπωνική φίρμα στην 83η ελβετική έκθεση. Το νέο μοντέλο ονομάζεται SX4 και παρά την συνωνυμία του με τον μέχρι σήμερα γνωστό αντίστοιχο μοντέλο, είναι αισθητά μεγαλύτερο. Έτσι, υπόσχεται να προσφέρει περισσότερους χώρους τόσο στο θάλαμο επιβατών αλλά και όσον αφορά την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ η […]

Την έκδοση παραγωγής ενός νέου τετρακίνητου crossover παρουσιάζει η ιαπωνική φίρμα στην 83η ελβετική έκθεση.

Το νέο μοντέλο ονομάζεται SX4 και παρά την συνωνυμία του με τον μέχρι σήμερα γνωστό αντίστοιχο μοντέλο, είναι αισθητά μεγαλύτερο.

Έτσι, υπόσχεται να προσφέρει περισσότερους χώρους τόσο στο θάλαμο επιβατών αλλά και όσον αφορά την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ η οποία ανέρχεται σε 430 λίτρα και μάλιστα σε ένα πιο ελκυστικό «περιτύλιγμα» το οποίο σύμφωνα, με την ιαπωνική φίρμα, σχεδιάστηκε ώστε να αποπνέει δυναμισμό, συναίσθημα.

Τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού τετρακίνητου crossover θα κληθεί να υποστηρίξει η νέα γενιά του συστήματος τετρακίνησης της Suzuki AllGrip το οποίο, προσφέρει τέσσερις δυνατότητες παραμετροποίησης στον οδηγό.

Ωστόσο, η τετρακίνηση δεν θα είναι μονόδρομος για το SX4 που θα διατεθεί και σε δικίνητες εκδόσεις. Ορισμένες από αυτές διεκδικούν και μια θέση μεταξύ των πιο αποδοτικών και με τις χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην κατηγορία, σε συνδυασμό και με την παρουσία συστήματος start&stop.

Έτσι η τιμή έναρξης για τις εκπομπές διοξειδίου του ιαπωνικού SUV τοποθετείται στα 110 γραμμ./χλμ. για τη δικίνητη πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα 1,6 λίτρων ο οποίος θα αποτελεί και την μοναδική diesel επιλογή.

Αντιστοίχως, όλες οι βενζινοκίνητες εκδόσεις, είτε τετρακίνητες είτε δικίνητες εξοπλίζονται με κινητήρα 1,6 λίτρων o οποίος, όμως, μπορεί να συνδυαστεί -και- με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

Ν.Κ

auto.in.gr

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024