Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Bertone

Bertone

Γιορτάζοντας τα εξήντα χρόνια συνεργασίας του με την Aston Martin, αλλά και την εκατονταετηρίδα της βρετανικής φίρμας ο Bertone παρουσιάζει στην 83η ελβετική έκθεση, δύο δημιουργήματά του με αφετηρία την Rapide και την Vanquish. Στην πρώτη περίπτωση, οι σχεδιαστές του ιταλικού οίκου παρενέβησαν στο αμάξωμα της Rapide επεκτείνοντας το και τροποποίησαν την θύρα αποσκευών και […]

Γιορτάζοντας τα εξήντα χρόνια συνεργασίας του με την Aston Martin, αλλά και την εκατονταετηρίδα της βρετανικής φίρμας ο Bertone παρουσιάζει στην 83η ελβετική έκθεση, δύο δημιουργήματά του με αφετηρία την Rapide και την Vanquish.

Στην πρώτη περίπτωση, οι σχεδιαστές του ιταλικού οίκου παρενέβησαν στο αμάξωμα της Rapide επεκτείνοντας το και τροποποίησαν την θύρα αποσκευών και το πίσω τμήμα της, με τρόπο που το βρετανικό μοντέλο να παραπέμπει σε shooting brake.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα one-off μοντέλο παραγωγής το οποίο, υλοποιήθηκε κατά παραγγελία από έναν συλλέκτη ο οποίος συμμετείχε σε όλα τα στάδια εξέλιξής του και στου οποίου την ιδιοκτησία θα περιέλθει μετά το τέλος της ελβετικής έκθεσης.

Παράλληλα, με την Rapide Bertone το παρών στην ελβετική έκθεση δίνει και ένα παλιότερο concept του ιταλικού οίκου σε μια νέα προσέγγιση. Ο λόγος για το Jet 2 μια shooting brake έκδοση της Vanquish η οποία, εκτός, από τις διαφοροποιήσεις της εξωτερικής της εμφάνισης, διαθέτει επενδύσεις από τον επίσης ιταλικό οίκο, με ειδίκευση στο δέρμα Foglizzo.

Ν.Κ

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024