Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin

Aston Martin

Εμπνευσμένες από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Aston Martin είναι οι νέες εκδόσεις με τα διακριτικά Ν430 των V8 Vantage Coupe και Roadster. Ο οκτακύλινδρος κινητήρας προέρχεται από την έκδοση S του αυτοκινήτου και συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με μια επτατάχυτη, αυτοματοποιημένη μονάδα ιδιαίτερα πυκνής κλιμάκωσης. Η χρήση Kevlar και ανθρακονημάτων για […]

Εμπνευσμένες από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Aston Martin είναι οι νέες εκδόσεις με τα διακριτικά Ν430 των V8 Vantage Coupe και Roadster.

Ο οκτακύλινδρος κινητήρας προέρχεται από την έκδοση S του αυτοκινήτου και συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με μια επτατάχυτη, αυτοματοποιημένη μονάδα ιδιαίτερα πυκνής κλιμάκωσης.

Η χρήση Kevlar και ανθρακονημάτων για την κατασκευή των καθισμάτων, σε συνδυασμό με τις σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου, έχει αφαιρέσει από το συνολικό βάρος των συγκεκριμένων εκδόσεων σχεδόν 20 κιλά, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους και ενισχύοντας τα δυναμικά τους χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του, το ατμοσφαιρικό συνόλου των 4,7 λίτρων αποδίδει 436 ίππους, φροντίζοντας ώστε η διαδικασία επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα.

Πάντως, από τις εκδόσεις N430 δεν λείπουν οι εξοπλιστικές υπερβολές, όπως η ενσωμάτωση ενός ηχοσυστήματος υψηλής πιστότητας της B&O, συνολικής ισχύος 1000W.

Δύο ακόμη εκδόσεις αποκτά ωστόσο και η γκάμα της δωδεκακύλινδρης DB9. Οι Aston Martin DB9 Carbon Black και Carbon White διακρίνονται για τα ανθρακονημάτινα στοιχεία που έχουν προστεθεί στο αμάξωμά τους αλλά και για τους ιδιαίτερους χρωματισμούς που έχουν επιλεγεί αποκλειστικά γι’ αυτές.

Την ταυτότητα των εκδόσεων επιβεβαιώνει και η αντίστοιχη πλακέτα που βρίσκεται στο εσωτερικό τμήμα των αυτοκινήτων, ενώ χωρίς ουσιαστικές διαφοροποιήσεις ο V12 κινητήρας των 6,0 λίτρων αποδίδει 517 ίππους και 620 Nm ροπής, υποστηρίζοντας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια το προφίλ ενός αυθεντικού GT.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024