Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mazda

Mazda

Ονομάζεται Hazumi Concept δηλώνοντας εξαρχής την ιαπωνική του καταγωγή. Βέβαια, πίσω από το… εξωτικό του όνομα και τις επιθετικές γραμμές του σχεδιασμού του κρύβεται η επόμενη γενιά του δημοφιλούς Mazda 2, η οποία πρόκειται να αποκαλυφθεί το φθινόπωρο στην έκθεση αυτοκινήτου που θα φιλοξενήσει το Παρίσι. Μέχρι τότε θα πρέπει να αρκεστούμε στο ιδιαίτερα ελκυστικό […]

Ονομάζεται Hazumi Concept δηλώνοντας εξαρχής την ιαπωνική του καταγωγή. Βέβαια, πίσω από το… εξωτικό του όνομα και τις επιθετικές γραμμές του σχεδιασμού του κρύβεται η επόμενη γενιά του δημοφιλούς Mazda 2, η οποία πρόκειται να αποκαλυφθεί το φθινόπωρο στην έκθεση αυτοκινήτου που θα φιλοξενήσει το Παρίσι.

Μέχρι τότε θα πρέπει να αρκεστούμε στο ιδιαίτερα ελκυστικό πρωτότυπο, το οποίο φτάνει σε μήκος τα 4,07 μέτρα, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού supermini.

H είδηση, βέβαια, για το Hazumi Concept και συνεπώς για την επόμενη γενιά του Mazda 2 δεν έχει να κάνει με τον σχεδιασμό ή τις εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματός του αλλά με τον κινητήρα diesel με τον οποίο θα εξοπλίζεται.

Ο τελευταίος ανήκει στην οικογένεια SKYACTIV, είναι χωρητικότητας 1,5 λίτρων και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Η παρουσία των απαραίτητων στις ημέρες μας εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας του επιτρέπουν να εκπέμπει μόλις 90 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο και να πληροί ήδη τις προδιαγραφές εκπομπής ρύπων EU6.

Με τη σειρά τους, οι τεχνολογίες i-ACTIVSENSE στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας μέσω της πρόληψης των ατυχημάτων και το MZD Concept στη διαμόρφωση ενός διαδραστικού περιβάλλοντος με την ενσωμάτωση ενός προηγμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024