Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MINI

MINI

H πρωτότυπη εκδοχή του νέου Clubman πρωταγωνιστεί στην παρουσία της ΜΙΝΙ στην 84η έκθεση της Γενεύης. Αν και πρόκειται για πρωτότυπο το ΜΙΝΙ Clubman δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί κατά πολύ εξωτερικά στην έκδοση παραγωγής του, υιοθετώντας μόνο ορισμένες πιο προσγειωμένες επιλογές στο εσωτερικό του. Όπως και να έχει, το ΜΙΝΙ Clubman διατηρεί την χαρακτηριστική διάταξη […]

H πρωτότυπη εκδοχή του νέου Clubman πρωταγωνιστεί στην παρουσία της ΜΙΝΙ στην 84η έκθεση της Γενεύης.

Αν και πρόκειται για πρωτότυπο το ΜΙΝΙ Clubman δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί κατά πολύ εξωτερικά στην έκδοση παραγωγής του, υιοθετώντας μόνο ορισμένες πιο προσγειωμένες επιλογές στο εσωτερικό του.

Όπως και να έχει, το ΜΙΝΙ Clubman διατηρεί την χαρακτηριστική διάταξη σε ό,τι αφορά τη διπλή θύρα του πορτ μπαγκάζ, ωστόσο οι τέσσερις, πλέον, τον αριθμό, υπόλοιπες πόρτες υπακούουν σε μια πιο παραδοσιακή λογική και είναι ανοιγόμενες, εγκαταλείποντας το ιδιόρρυθμο σκεπτικό του παρελθόντος.

Ακολουθώντας την αυξητική διάθεση της νέας γενιάς του Hatchback, το Clubman έχοντας διαστάσεις 4,223 μ. μήκος, 1,844 μ. πλάτος και 1,45 μ. ύψος αναγάγεται και στο μεγαλύτερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει η ΜΙΝΙ.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα σχεδιαστικά του στοιχεία, στο μπροστινό τμήμα ξεχωρίζουν τα χαρακτηριστικά στρογγυλά φωτιστικά σώματα τα οποία περικλείουν ένα φωτεινό στεφάνι από LED ημέρας.

Στο πίσω τμήμα εκτός από τη χαρακτηριστική διπλή πόρτα, ξεχωρίζουν τα οριζόντια τοποθετημένα, παραλληλόγραμμα και μεγάλα φωτιστικά σώματα τα οποία αναλαμβάνουν να τονίσουν τα επιπλέον 26 εκατοστά του αυτοκινήτου.

Μια άλλη χαρακτηριστική σχεδιαστική λεπτομέρεια του ΜΙΝΙ Clubman είναι οι οπές που διακρίνονται στο πίσω τμήμα των μπροστινών θόλων και τις οποίες η φίρμα ονομάζει «air curtains» και περιγράφει ως ένα στοιχείο που συμβάλλει στην καλύτερη αεροδυναμική.

Στο εσωτερικό, το πρωτότυπο MINI Clubman υιοθετεί περισσότερα τυπικά concept στοιχεία όπως ο συνδυασμός των υλικών.

Έτσι, τον πρώτο λόγο σε πολλές επιφάνειες του ταμπλό φαίνεται να έχει το ξύλο σε διαφορετικές υφές και χρωματισμούς, στοιχείο που μαζί με το ανοιχτής απόχρωσης δέρμα και τις λεπτομέρειες από χρώμιο στους διακόπτες συντείνουν σε μια πιο εκκεντρική και upmarket εικόνα.

Σε ό,τι αφορά την τελική έκδοση παραγωγής το Clubman αναμένεται να προστεθεί στην γκάμα της ΜΙΝΙ, προς το τέλος του 2014 αφού πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο.

auto.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024