Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Subaru

Subaru

Υποσχέσεις αφήνει με την παρουσία του στην 84η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Subaru VIZIV 2, ένα μικρομεσαίων διαστάσεων crossover το οποίο αποκαλύπτει το σχεδιαστικό και τεχνολογικό μέλλον της ιαπωνικής φίρμας. Αν και πρωτότυπο, το VIZIV 2 θα μπορούσε χωρίς ουσιαστικές αλλαγές να περάσει στη γραμμή παραγωγής. Το πεντάθυρο αμάξωμα φτάνει σε μήκος τα […]

Υποσχέσεις αφήνει με την παρουσία του στην 84η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Subaru VIZIV 2, ένα μικρομεσαίων διαστάσεων crossover το οποίο αποκαλύπτει το σχεδιαστικό και τεχνολογικό μέλλον της ιαπωνικής φίρμας.

Αν και πρωτότυπο, το VIZIV 2 θα μπορούσε χωρίς ουσιαστικές αλλαγές να περάσει στη γραμμή παραγωγής. Το πεντάθυρο αμάξωμα φτάνει σε μήκος τα 4,44 μέτρα, δηλώνοντας εξαρχής με την ενσωμάτωση των σκουρόχρωμων πλαστικών προστατευτικών τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου.

Από εκεί και πέρα, ο λόγος περνά στο υβριδικό σύνολο που εφοδιάζει το πρωτότυπο της Subaru, καθώς ανάμεσα στις προδιαγραφές του συναντάμε για πρώτη φορά έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα boxer μικρού κυβισμού.

Ο υπεροτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας χωρητικότητας 1,6 λίτρων συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ -ένα σε κάθε άξονα- γεγονός που διαμορφώνει ένα ιδιότυπο σύστημα τετρακίνησης.

Το σύστημα μετάδοσης συμπληρώνει ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT), ενώ η απαραίτητη για τη λειτουργία του υβριδικού συστήματος ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε μπαταρίες ιόντων-λιθίου.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024