Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota

Toyota

Τη δεύτερη, κατά σειρά, γενιά του δημοφιλούς στη χώρα μας Aygo αποκάλυψε η Toyota στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του -το μήκος δεν ξεπερνά τα 3,455 μέτρα- το νέο Aygo καταφέρνει να κλέψει την παράσταση με τον ιδιαίτερα δυναμικό σχεδιασμό του. Μάλιστα, τόσο το εσωτερικό όσο και […]

Τη δεύτερη, κατά σειρά, γενιά του δημοφιλούς στη χώρα μας Aygo αποκάλυψε η Toyota στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του -το μήκος δεν ξεπερνά τα 3,455 μέτρα- το νέο Aygo καταφέρνει να κλέψει την παράσταση με τον ιδιαίτερα δυναμικό σχεδιασμό του.

Μάλιστα, τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν την πλήρη εξατομίκευση τους.

Χάρη στην αύξηση των διαθέσιμων χώρων για επιβάτες και αποσκευές αλλά και στην ενσωμάτωση προηγμένων εφαρμογών, όπως το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνη αφής των 7 ιντσών, το Aygo του 2014 υπόσχεται μεγαλύτερη άνεση στο εσωτερικό του.

Πλήρης είναι και η γκάμα των χαρακτηριστικών ασφαλείας, με την προσθήκη στοιχείων όπως το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανωφέρεια, οι αερόσακοι οροφής, το συστήμα ελέγχου πίεσης ελαστικών και του ηλεκτρονικού συστήματος δυναμικής ευστάθειας.

Πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειες του μικρού Toyota εξακολουθεί να βρίσκεται ο βραβευμένος στο παρελθόν τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου, ο οποίος αναβαθμίστηκε περιορίζοντας ακόμη περισσότερο τις ενεργειακές απαιτήσεις του.

Αποδίδοντας 69 ίππους και 95 Nm ροπής, το ατμοσφαιρικό μοτέρ των 998 κ.εκ., το νέο Aygo καταναλώνει μόλις 4,1 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έχουν περιοριστεί στα 95 γρ./χλμ.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024