Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BMW 320d EfficientDynamics Edition

BMW 320d EfficientDynamics Edition

Για όσους δεν επιθυμούν να θυσιάσουν το δυναμικό προφίλ και τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό μίας BMW, ώστε να επιτύχουν την επιθυμητή οικονομία καυσίμου, η 320d EfficientDynamics Edition αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση. O δίλιτρoς κινητήρας diesel τεχνολογίας TwinPower Turbo με τον οποίο εφοδιάζεται αποδίδει 163 ίππους και 380 Nm ροπής, επιτρέποντας στο πολυτελές sedan να επιταχύνει […]

Για όσους δεν επιθυμούν να θυσιάσουν το δυναμικό προφίλ και τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό μίας BMW, ώστε να επιτύχουν την επιθυμητή οικονομία καυσίμου, η 320d EfficientDynamics Edition αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση.

O δίλιτρoς κινητήρας diesel τεχνολογίας TwinPower Turbo με τον οποίο εφοδιάζεται αποδίδει 163 ίππους και 380 Nm ροπής, επιτρέποντας στο πολυτελές sedan να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,0 δευτερόλεπτα και να φτάνει την τελική ταχύτητα των 230 χλμ./ώρα.

Ταυτόχρονα, ο περιορισμός των τριβών μεταξύ των κινούμενων τμημάτων του κινητήρα, οι προηγμένες εφαρμογές του BMW EfficientDynamics (π.χ. Auto Start/Stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση), η βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής του αμαξώματος, η τροποποίηση της τελικής σχέσης μετάδοσης και τα ελαστικά περιορισμένης αντίστασης κύλισης, προσφέρουν την απαραίτητη οικονομία καυσίμου.

Έτσι, λοιπόν, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου για την 320d EfficientDynamics Edition δεν ξεπερνά τα 4,1 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 τα 109 γρ./χλμ.

auto.in.gr

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024