Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition

BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition

Μοναδικά, για την κατηγορία των premium SUV και των δικίνητων crossover, είναι τα χαρακτηριστικά που συνδυάζει η BMW X1, στην έκδοση sDrive20d EfficientDynamics Edition. Όπως και στη νέα Σειρά 3 Sedan, έτσι και στην πετρελαιοκίνητη έκδοση της X1 με τα διακριτικά EfficientDynamics ο πρώτος λόγος ανήκει σε ένα τετρακύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 2,0 λίτρων, το οποίο […]

Μοναδικά, για την κατηγορία των premium SUV και των δικίνητων crossover, είναι τα χαρακτηριστικά που συνδυάζει η BMW X1, στην έκδοση sDrive20d EfficientDynamics Edition.

Όπως και στη νέα Σειρά 3 Sedan, έτσι και στην πετρελαιοκίνητη έκδοση της X1 με τα διακριτικά EfficientDynamics ο πρώτος λόγος ανήκει σε ένα τετρακύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 2,0 λίτρων, το οποίο αποδίδει 163 ίππων και 380 Nm ροπής.

Με την πολύτιμη βοήθεια των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας που περιλαμβάνονται στο πακέτο τεχνολογιών «BMW EfficientDynamics», αλλά και με πρόσθετες παρεμβάσεις, τόσο στο σχεδιασμό του αμαξώματος όσο και στη σχέση μετάδοσης του διαφορικού, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου της X1 sDrive20d περιορίζεται στα 4,5 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 119 γρ./χλμ.

Παρά τις περιορισμένες ενεργειακές απαιτήσεις του αυτοκινήτου, οι επιδόσεις του διατηρούνται σε ανταγωνιστικά επίπεδα, με τη διαδικασία του «0-100 χλμ./ώρα» να ολοκληρώνεται σε 8,3 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 215 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024