Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ferrari

Ferrari

Με την ταυτότητα του ταχύτερου V8 αυτοκινήτου με τον κινητήρα τοποθετημένο μπροστά από τον πίσω άξονα και μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή, προσγειώνεται η Ferrari 488 Spider στην Φρανκφούρτη όπου πραγματοποιείται η παγκόσμια πρεμιέρα της. Αξιοποιώντας μια μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή που απαιτεί 14 δευτερόλεπτα να ανοίξει και να κλείσει και ένα αναβαθμισμένο αεροδυναμικά bodykit προσαρμοσμένο στις ανάγκες […]

Με την ταυτότητα του ταχύτερου V8 αυτοκινήτου με τον κινητήρα τοποθετημένο μπροστά από τον πίσω άξονα και μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή, προσγειώνεται η Ferrari 488 Spider στην Φρανκφούρτη όπου πραγματοποιείται η παγκόσμια πρεμιέρα της.

Αξιοποιώντας μια μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή που απαιτεί 14 δευτερόλεπτα να ανοίξει και να κλείσει και ένα αναβαθμισμένο αεροδυναμικά bodykit προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ανοιχτού της χαρακτήρα, η 488 Spider υπόσχεται να αποτελέσει την πιο αποδοτική αεροδυναμική Spider που έχει κατασκευάσει ποτέ το Maranello.

Nα σημειωθεί επίσης ότι το αλουμινένιο χωροδικτύωμα της 488 Spider έχει σχεδιαστεί εξαρχής και αποτελείται από 11 διαφορετικά κράματα αλουμινίου σε συνδυασμό με άλλα ευγενή μέταλλα όπως το μαγνήσιο, εξασφαλίζοντας στο roadster ίδια επίπεδα στρεπτικής ακαμψίας με coupe εκδοχή της.

H ισχύς της προέρχεται από τον ίδιο διπλά υπετροφοδοτούμενο V8 της 488 GTB, ο οποίος έχει χωρητικότητα 3,9 λίτρων και αποδίδει 670 ίππους και 760 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας στο ιταλικό roadster τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,0 δευτερόλεπτα και από 0-200 χλμ./ώρα εε 8,7 δευτερόλεπτα, δηλαδή τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις με την κλειστή εκδοχή της.

auto.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024