Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar

Jaguar

Την πρώτη της SUV πρόταση παρουσιάζει η Jaguar στην 66η έκθεση της Φρανκφούρτης. Το F-Pace αποτελεί μια πιο προσγειωμένη σχεδιαστική μετεξέλιξη του C-X17 concept με διαστάσεις 4,73 μ. μήκος, μεταξόνιο 2,87 μέτρα και όγκο διαμερίσματος αποσκευών 650 λίτρα. Έχοντας ως αφετηρία την αρχιτεκτονική iQ(Αl) ήδη γνωστή από τις ΧΕ και XF, το βρετανικό SUV περιορίζει […]

Την πρώτη της SUV πρόταση παρουσιάζει η Jaguar στην 66η έκθεση της Φρανκφούρτης. Το F-Pace αποτελεί μια πιο προσγειωμένη σχεδιαστική μετεξέλιξη του C-X17 concept με διαστάσεις 4,73 μ. μήκος, μεταξόνιο 2,87 μέτρα και όγκο διαμερίσματος αποσκευών 650 λίτρα.

Έχοντας ως αφετηρία την αρχιτεκτονική iQ(Αl) ήδη γνωστή από τις ΧΕ και XF, το βρετανικό SUV περιορίζει το βάρος του σε 1.665 κιλά.

Εκτός από τις γνώριμες προδιαγραφές της βρετανικής φίρμας σε επίπεδο πολυτέλειας και άνεσης, το F-Pace διαθέτει την τελευταία λέξη gadget της φίρμας με επίκεντρο μια κεντρική οθόνη αφής 10,2 ιντσών του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Επιπλέον, τις συστάσεις των Βρετανών για το F-Pace ως ενός «οικογενειακού προσανατολισμού sportscar με ασυναγώνιστα οδικά χαρακτηριστικά», θα κληθεί να στοιχειοθετήσει η της Jaguar προσαρμοσμένη στις ανάγκες ενός SUV και η οποία αποτελείται από διπλά ψαλίδια στον μπροστινό άξονα σε συνδυασμό με την ανεξάρτητη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων της φίρμας, Ιntegral Link.

Τις προδιαγραφές του νέου SUV θα συμπληρώσει ένα σύστημα τετρακίνησης με σύστημα διαχείρισης ροπής το οποίο υπόσχεται «υποδειγματική ευελιξία σε οποιεσδήποτε συνθήκες και επιφάνειες».

Παράλληλα το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης το οποίο θα διαθέτει υπόσχεται να προσφέρει υψηλή απόκριση και πλήθος πληροφόρησης για τον οδηγό η οποία δεν θα διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη πρόταση της Jaguar.

Το βρετανικό SUV θα είναι διαθέσιμο με την νέα γενιά κινητήρων της Jaguar, Ingenium σε τετρακίνητες ή δικίνητες εκδόσεις προσφέροντας επιλογές βενζίνης που ξεκινούν με δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 180 και 240 ίππους, diesel μοτέρ 3,0 λίτρων με 300 ίππους ενώ την γκάμα συμπληρώνει ένας 3,0 λίτρων βενζινοκινητήρας σε εκδοχές ισχύος 340 και 380 ίππων.

auto.in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024