Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes

Mercedes «δείχνει» η McLaren για τη σεζόν 2014 στην F1

Ο Martin Whitmarsh δίνει στην ομάδα της Mercedes το χρίσμα του φαβορί για τη νέα αγωνιστική περίοδο οπότε τα turbo επανέρχονται στην κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

O επικεφαλής της McLaren, Martin Whitmarsh, υπέδειξε την ομάδα της Mercedes ως την επικρατέστερη για την κατάκτηση του τίτλου το 2014, οπότε και θα τεθούν σε εφαρμογή οι νέοι κανονισμοί οι οποίοι, μεταξύ άλλων, επαναφέρουν τα turbo στην F1.

«Υποψιάζομαι ότι η Mercedes θα είναι η ισχυρότερη ομάδα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βρετανός επισημαίνοντας τα εξής: «θεωρώ ότι η Mercedes έχει έναν καλό προϋπολογισμό, καλές εγκαταστάσεις και ικανούς ανθρώπους».

Παράλληλα, αναφερόμενος στο τρίο της κορυφής για την σεζόν που τελείωσε, συμπλήρωσε ότι: «ίσως θεωρήσετε ότι δεν είμαι απολύτως αντικειμενικός, ωστόσο ως ένα βαθμό γνωρίζω τον προϋπολογισμό που έχουν οι τρεις ομάδες για την επόμενη περίοδο».

Υπενθυμίζεται ότι οι Mercedes και Ferrari θα είναι οι μόνες ομάδες που θα εξελίξουν οι ίδιες τους V6 turbo κινητήρες των μονοθεσίων τους.

Σε ό,τι αφορά την McLaren η οποία για ακόμα μία σέζον θα τρέχει με κινητήρα που θα της προμηθεύει η Mercedes -από το 2015 θα συνεργάζεται με την Honda- o Martin Whitmarsh, δήλωσε ότι οι νέοι κανονισμοί θα μπορούσαν επίσης να αποτελέσουν ευκαιρία για την βρετανική ομάδα.

«Ειλικρινά, στην ερώτηση για το κατά πόσο θεωρώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε νίκες το 2014 η απάντηση είναι ναι», δήλωσε χωρίς περιστροφές.

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024