Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Abarth

Abarth

Την πρεμιέρα ενός πρωτοτύπου που θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή στις σχέσεις της Abarth και των αγοραστών των προτάσεων της επεφύλαξε η ιταλική φίρμα για τη διεθνή γαλλική έκθεση. Το Abarth 695 Fuori Serie σχεδιάστηκε προκειμένου να δώσει μια ιδέα στους αγοραστές των προτάσεων με τα διακριτικά του σκορπιού για τις δυνατότητες διαμόρφωσης των αυτοκινήτων […]

Την πρεμιέρα ενός πρωτοτύπου που θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή στις σχέσεις της Abarth και των αγοραστών των προτάσεων της επεφύλαξε η ιταλική φίρμα για τη διεθνή γαλλική έκθεση.

Το Abarth 695 Fuori Serie σχεδιάστηκε προκειμένου να δώσει μια ιδέα στους αγοραστές των προτάσεων με τα διακριτικά του σκορπιού για τις δυνατότητες διαμόρφωσης των αυτοκινήτων τους, στις οποίες –πλέον- και θα έχουν λόγο, αποφασίζοντας οι ίδιοι για τα τελικά χαρακτηριστικά του και τις επιμέρους λεπτομέρειες μετά από διεξοδικές επαφές με τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς της ιταλικής φίρμας.

Προκειμένου να στηρίξει το ρόλο του πρεσβευτή αυτού του νέου προγράμματος της Abarth από τα floor της γαλλικής έκθεσης, το 695 Fuori Serie εξοπλίζεται με τετρακύλινδρο κινητήρα 1,4 λίτρων απόδοσης 180 ίππων και 250 Nm ροπής που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο της Abarth και στο οποίο, οι αλλαγές των σχέσεων πραγματοποιούνται μέσω paddles στο τιμόνι.

Ο παραπάνω συνδυασμός καθιστά δυνατή την επιτάχυνση του 695 Fuori Serie από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από επτά δευτερόλεπτα τη στιγμή που η τελική του ταχύτητα ανέρχεται σε 225 χλμ./ώρα.

Παράλληλα, μια σειρά από στοιχεία όπως η νέα ανάρτηση με τα γόνατα MacPherson μπροστά και τις αντιστρεπτικές δοκούς πίσω, τα φρένα Brembo και οι τροχοί των 17 ιντσών, αναλαμβάνουν να αναπροσαρμόσουν την οδική του συμπεριφορά στις νέες απαιτήσεις που δημιουργεί η ισχύς του και δείχνει να επιβεβαιώνει απόλυτα η εμφάνισή του.

N.K

auto.in.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024