Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Chevrolet

Chevrolet

Ανανεωμένο επιστρέφει ένα από τα δημοφιλέστερα, στη χώρα μας, αυτοκίνητα πόλης. To Chevrolet Spark έχει προσθέσει ελκυστικότερα χαρακτηριστικά στο εξωτερικό του τμήμα, «φρεσκάροντας» το σχεδιασμό των προφυλακτήρων, των φωτιστικών σωμάτων αλλά και των ζαντών αλουμινίου. Βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στο εσωτερικό, το οποίο προσφέρει ακόμη περισσότερες υποδοχές για μικροαντικείμενα. Το παράδειγμα του Spark έχει ακολουθήσει […]

Ανανεωμένο επιστρέφει ένα από τα δημοφιλέστερα, στη χώρα μας, αυτοκίνητα πόλης. To Chevrolet Spark έχει προσθέσει ελκυστικότερα χαρακτηριστικά στο εξωτερικό του τμήμα, «φρεσκάροντας» το σχεδιασμό των προφυλακτήρων, των φωτιστικών σωμάτων αλλά και των ζαντών αλουμινίου. Βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στο εσωτερικό, το οποίο προσφέρει ακόμη περισσότερες υποδοχές για μικροαντικείμενα.

Το παράδειγμα του Spark έχει ακολουθήσει και το Orlando, μόνο που η «είδηση της ημέρας» στην περίπτωση του πολυμορφικού Chevrolet αφορά την προσθήκη ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων στην γκάμα του. Ο τελευταίος αποδίδει 140 ίππους και 200 Nm ροπής, συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και καταναλώνει, με τη βοήθεια του συστήματος start&stop, μόλις 6,2 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα.

Στην κατηγορία των «μικρών» SUV τοποθετείται το Trax, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το δυναμικό του σχεδιασμό αλλά και τις προσιτές προδιαγραφές του. Συγκεκριμένα, το Trax δεν ξεπερνά σε μήκος τα 4,25 μέτρα, την ίδια στιγμή που για την κίνησή του φροντίζουν μεσαίου κυβισμού κινητήρες βενζίνης και diesel. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας των 1,4 λίτρων με τους 140 ίππους και ο κινητήρας diesel χωρητικότητας 1,7 λίτρων, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 130 ίππους και τα 300 Nm ροπής. Στις παραπάνω εκδόσεις, μάλιστα, το Chevrolet Trax θα διατίθεται προαιρετικά, τόσο με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης όσο και με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024