Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai

Hyundai

Τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες με την κάθε μία να στοχεύει σε ένα διαφορετικό κοινό επεφύλαξε η κορεατική φίρμα για τη γαλλική έκθεση. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τρίθυρη εκδοχή του i30 η οποία προσθέτει στην γκάμα του κορεατικού μοντέλου που μέχρι στιγμής περιελάμβανε πεντάθυρες και Tourer εκδόσεις, τη δημοφιλέστερη ίσως επιλογή στην μικρομεσαία κατηγορία. Σχεδιασμένο, όπως […]

Τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες με την κάθε μία να στοχεύει σε ένα διαφορετικό κοινό επεφύλαξε η κορεατική φίρμα για τη γαλλική έκθεση.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τρίθυρη εκδοχή του i30 η οποία προσθέτει στην γκάμα του κορεατικού μοντέλου που μέχρι στιγμής περιελάμβανε πεντάθυρες και Tourer εκδόσεις, τη δημοφιλέστερη ίσως επιλογή στην μικρομεσαία κατηγορία.

Σχεδιασμένο, όπως και τα υπόλοιπα της γκάμας, από το κέντρο της Hyundai στη Γερμανία, το τρίθυρο i30 διατηρεί ανέπαφα όλα τα στοιχεία ποιότητας, εξοπλισμού και αποδοτικότητας των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων με τα ομώνυμα διακριτικά, ενώ προσθέτει περισσότερο δυναμισμό με την υιοθέτηση πιο αιχμηρών σχεδιαστικών επιλογών, σε συμφωνία με όσα επιβάλλει η νέα έκδοσή του.

Το παρών στη γαλλική έκθεση δίνει και μια αυθεντικά sport έκδοση μοντέλου της κορεατικής φίρμας. Ο λόγος για μια αμιγώς αγωνιστική έκδοση του i20 η οποία, σύμφωνα με τη Hyundai, πληροί τις προδιαγραφές της FIA για το WRC, δείχνοντας προς την επιστροφή της φίρμας στη συγκεκριμένη διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

To ρόλο του αντίβαρου στις αγωνιστικές βλέψεις του Hyundai i20, στο περίπτερο της φίρμας στο Παρίσι έρχεται να επωμιστεί το «πράσινο» ix35 Fuel Cell. Όπως διευκρινίζει η κορεατική φίρμα πρόκειται για την έκδοση παραγωγής της υδρογονοκίνητης εκδοχής του μοντέλου η οποία από το Δεκέμβριο του 2012 θα διατεθεί με leasing για στόλους δημόσιων ή ιδιωτικών εταιρειών.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της έκδοσης διαθέτει μπαταρίες λιθίου πολυμερών οι οποίες αντλούν ενέργεια από κυψέλες καυσίμου 100 kW, εξασφαλίζοντας του αυτονομία 588 χλμ.

N.K

auto.in.gr

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024