Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
JEEP

JEEP

Τρεις ξεχωριστές, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους, εκδόσεις γνωστών μοντέλων που χάρη σε αισθητικές παρεμβάσεις και εξοπλισμό αποσκοπούν να ενισχύσουν περαιτέρω το γνωστό προφίλ της φίρμας, αποκαλύπτει η Jeep στο Παρίσι. Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση του Grand Cherokee. H SRT8 Limited Edition διαθέτει λευκό αμάξωμα με μαύρες αιχμηρές λεπτομέρειες και […]

Τρεις ξεχωριστές, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους, εκδόσεις γνωστών μοντέλων που χάρη σε αισθητικές παρεμβάσεις και εξοπλισμό αποσκοπούν να ενισχύσουν περαιτέρω το γνωστό προφίλ της φίρμας, αποκαλύπτει η Jeep στο Παρίσι.

Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση του Grand Cherokee. H SRT8 Limited Edition διαθέτει λευκό αμάξωμα με μαύρες αιχμηρές λεπτομέρειες και εφοδιάζεται με τροχούς 20 ιντσών. Παράλληλα, επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού όπως τα sport καθίσματα, οι επενδύσεις που αξιοποιούν δύο τύπους δέρματος, Nappa και Suede, οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στο εσωτερικό, τα πεντάλ από χάλυβα το θερμαινόμενο τιμόνι με τα paddles κ.α., έρχονται να υπογραμμίσουν την ιδιαιτερότητά της ως περιορισμένης έκδοσης.

Αυτό που παραμένει αμετάβλητο, δεδομένου ότι ούτως ή άλλως διαθέτει εξεζητημένα χαρακτηριστικά είναι ο κινητήρας V8 των 6,4 λίτρων με απόδοση 468 ίππων και 624 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων και επιτρέπει στο θηριώδες SUV να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα με τo Grand Cherokee SRT8 Limited Edition η φίρμα αποκαλύπτει και την κορυφαία έκδοση του Jeep Compass. H Compass Overland διαθέτει στο βασικό της εξοπλισμό δερμάτινα καθίσματα, ηχοσύστημα Boston Acoustics και σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, UConnect.

Κάτω από το καπό του «de facto» τετρακίνητου SUV βρίσκεται ένας turbo πετρελαιοκινητήρας 2,2 λίτρων με απόδοση 163 ίππων και 320 Nm ροπής και μεταδίδει την ισχύ του και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αντίστοιχου συστήματος Freedom Drive I.

Εμπνευσμένη από τη δημοφιλή τοποθεσία της αμερικανικής Utah για εκτός δρόμου περιπέτειες η ειδική έκδοση του Wrangler, Moab, διαθέτει νέους προφυλακτήρες, θόλους, προστατευτικά και gadget προσαρμοσμένα στις ανάγκες των αμερικανικών ερήμων.

Τα χωμάτινα χαρακτηριστικά του έρχεται να υποστηρίξει το Trak-Lok διαφορικό στον πίσω άξονα και τα ελαστικά Silent Armor της Goodyear των 17 ιντσών. Όσον αφορά το εσωτερικό, αυτό δείχνει να ακολουθεί πιο πολυτελείς δρόμους σε σχέση με το παρουσιαστικό της έκδοσης διαθέτοντας δερμάτινα καθίσματα. Το Wrangler Moab θα είναι διαθέσιμο με κινητήρα πετρελαίου 2,8 λίτρων.

N.K

auto.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024