Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI

MINI

Τον τίτλο του πρώτου Sports Activity Coupe στην κατηγορία του διεκδικεί το ΜΙΝΙ Paceman μετά και την επίσημη πρεμιέρα του στο Παρίσι. Ουσιαστικά πρόκειται για την δίθυρη εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού Countryman, με μήκος που ξεπερνά τα τέσσερα μέτρα και σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες που προκύπτουν από την απουσία των πίσω θυρών. Οι κινητήρες, όπως και […]

Τον τίτλο του πρώτου Sports Activity Coupe στην κατηγορία του διεκδικεί το ΜΙΝΙ Paceman μετά και την επίσημη πρεμιέρα του στο Παρίσι. Ουσιαστικά πρόκειται για την δίθυρη εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού Countryman, με μήκος που ξεπερνά τα τέσσερα μέτρα και σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες που προκύπτουν από την απουσία των πίσω θυρών. Οι κινητήρες, όπως και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη, θα προέλθουν από το Countryman ξεκινώντας από τους 112 ίππους και φτάνοντας στην έκδοση Cooper S τους 184 ίππους. Οι ισχυρότερες εκδόσεις βενζίνης και diesel του Paceman θα προσφέρονται προαιρετικά με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης, όπως άλλωστε και με δυναμικότερο setup αναρτήσεων.

Στο «πλευρό» του Paceman στέκεται το ισχυρότερο και ταχύτερο MINI ή αν προτιμάτε η δεύτερη γενιά του John Cooper Works GP. Το περιορισμένης παραγωγής MINI εφοδιάζεται με το γνωστό, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων, ο οποίος μετά από μία σειρά αναβαθμίσεων αποδίδει 218 ίππους. Βελτιωτικές παρεμβάσεις, ωστόσο, έχει δεχτεί τόσο η ανάρτηση όσο τα φρένα και ο αεροδυναμικός σχεδιασμός του αμαξώματος. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, καθώς το John Cooper Works GP του 2013 επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 6,3 δευτερόλεπτα και τη τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 242 χλμ./ώρα.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024