Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mitsubishi

Mitsubishi

Μία έκδοση facelift αυτή του ASX, την Ευρωπαική έκδοση του Mirage και τo Plug In Υβριδικό Outlander θα έχει στο stand της στο Παρίσι η Mitsubishi. To ASX αλλάζει ριζικά τόσο στην εμφάνιση όσο και στα μηχανικά μέρη. Έτσι σχεδιαστικά άλλαξε ο εμπρός προφυλακτήρας, τα φωτιστικά σώματα, οι προβολείς ομίχλης, η μάσκα, αλλά και ο […]

Μία έκδοση facelift αυτή του ASX, την Ευρωπαική έκδοση του Mirage και τo Plug In Υβριδικό Outlander θα έχει στο stand της στο Παρίσι η Mitsubishi.

To ASX αλλάζει ριζικά τόσο στην εμφάνιση όσο και στα μηχανικά μέρη. Έτσι σχεδιαστικά άλλαξε ο εμπρός προφυλακτήρας, τα φωτιστικά σώματα, οι προβολείς ομίχλης, η μάσκα, αλλά και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ ζάντες των 18″ ιντσών προσφέρονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις από ύφασμα και χρωμιομένα διακοσμητικά στις μπροστινές πόρτες.

Στα μηχανικά μέρη η ανάρτηση είναι καινούργια (πολλαπλών συνδέσμων) ενώ το κιβώτιο CVT έχει νέες ρυθμίσεις. Οι κινητήρες δεν έχουν αλλαγές με τις επιλογές να αποτελούνται από τα σύνολα των 1.600 κ.εκ. (κινητήρα βενζίνης) και τον 1.800 κ.εκ. (κινητήρα πετρελαίου).

Το Mirage είναι ένα αυτοκίνητο από την ιαπωνική αγορά το οποίο θα πωλείται και στην Ευρώπη. Βασίζεται στο e-compact Concept Global Smal. Έχει μήκος 3,710 μέτρα, πλάτος 1,665 μέτρα και 1,490 μέτρα ύψος.

Κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας 1.000αρης τρικύλινδρος MIVEC κινητήρας, απόδοσης 69 ίππων με 86 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το σύστημα Start/Stop και πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο έχοντας μέση κατανάλωση 3.6 λίτρων/100 χλμ και 99 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Τέλος το πιο ιδιαίτερο μοντέλο της Mitsubishi στο Παρίσι θα είναι το Outlander Plug-in Hybrid EV. Το υβριδικό του σύστημα αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2.000 κ.εκ. ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, (82 ίππων στους δύο άξονες).

Το αυτοκίνητο θα είναι τετρακίνητο και θα διαθέτει τρεις λειτουργίες, Pure (αμιγώς ηλεκτρικό), Series (λειτουργία με τους ηλεκτροκινητήρες και τον βενζινοκινητήρα να φορτίζει τις μπαταρίες) και Parallel (παράλληλη λειτουργία όλων των κινητήρων).

Η Mitsubishi αναφέρει ότι το αυτοκίνητο έχει ηλεκτρική αυτονομία 55 χλμ. και συνολική αυτονομία 800 χλμ. με μέση κατανάλωση 1.66 λίτρων/100 χλμ.

Γ.Σ.

auto.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024