Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda

Skoda

Την παγκόσμια πρεμιέρα ενός νευραλγικού μοντέλου για την εταιρική της στρατηγική αποκάλυψε η Skoda στη γαλλική πρωτεύουσα, προεξοφλώντας τη θέση του ως το δεύτερο τη τάξει δημοφιλέστερο μοντέλο μετά την Octavia. Ο λόγος φυσικά για το Skoda Rapid, το νέο sedan της φίρμας που παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις συστήνεται ως το ιδανικότερο της κατηγορίας […]

Την παγκόσμια πρεμιέρα ενός νευραλγικού μοντέλου για την εταιρική της στρατηγική αποκάλυψε η Skoda στη γαλλική πρωτεύουσα, προεξοφλώντας τη θέση του ως το δεύτερο τη τάξει δημοφιλέστερο μοντέλο μετά την Octavia.

Ο λόγος φυσικά για το Skoda Rapid, το νέο sedan της φίρμας που παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις συστήνεται ως το ιδανικότερο της κατηγορίας του όσον αφορά το συσχετισμό της ευρυχωρίας του θαλάμου επιβατών και της χωρητικότητας του πορτ μπαγκάζ.

Έτσι, το Rapid με διαστάσεις 4,48 μ. μήκος, 1,706 μ. πλάτος και 1,461 μ. ύψος, υπόσχεται για τους επιβάτες -ιδιαιτέρως του πίσω καθίσματος- ιδιαίτερη γενναιοδωρία σε ύψος αλλά και όσον αφορά το χώρο για τα γόνατά τους, ενώ παράλληλα προσφέρει πορτ μπαγκάζ 550 λίτρων -1.490 με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων- μέγεθος που το κατατάσσει στην κορυφή της κατηγορίας του.

Όσον αφορά την γκάμα κινητήρων, το Rapid θα αντλήσει από τη δεξαμενή του ομίλου VW, προσφέροντας τέσσερις επιλογές βενζίνης και δύο πετρελαίου.

Στην πρώτη περίπτωση οι επιλογές ξεκινούν από κινητήρα MPI 1,2 λίτρων με απόδοση 75 ίππους που δίνει την σκυτάλη σε αντίστοιχης χωρητικότητας TSI σε εκδοχές των 86 και και των 105 ίππων. Τη βενζινοκίνητη γκάμα συμπληρώνει ο TSI των 1,4 λίτρων με απόδοση 122 ίππους. Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις εξοπλίζονται με δύο κινητήρες 1,6 λίτρων με απόδοση 90 και των 105 ίππων.

N.K

auto.in.gr

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024