Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart

smart

Ένα πρωτότυπο μοντέλο που ισορροπεί μεταξύ των γνώριμων χαρακτηριστικών της smart και του αυτοχαρακτηρισμού του ως οχήματος ελεύθερου χρόνου, με κάποια εξωτικά χαρακτηριστικά που αναπόφευκτα τραβούν το βλέμμα, κυριαρχεί στο περίπτερο της φίρμας, στη γαλλική έκθεση. Το smart forstars βασίζεται σε μια επιμηκυμένη εκδοχή του σημερινού fortwo διαθέτοντας κατά έξι εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο και συνολικό […]

Ένα πρωτότυπο μοντέλο που ισορροπεί μεταξύ των γνώριμων χαρακτηριστικών της smart και του αυτοχαρακτηρισμού του ως οχήματος ελεύθερου χρόνου, με κάποια εξωτικά χαρακτηριστικά που αναπόφευκτα τραβούν το βλέμμα, κυριαρχεί στο περίπτερο της φίρμας, στη γαλλική έκθεση.

Το smart forstars βασίζεται σε μια επιμηκυμένη εκδοχή του σημερινού fortwo διαθέτοντας κατά έξι εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο και συνολικό μήκος 3,55 μέτρων. Παρά την αύξηση των διαστάσεων το εσωτερικό του παραμένει διθέσιο έχοντας όμως να επιδείξει έναν πιο γενναιόδωρο χώρο αποσκευών τη στιγμή που οι εξωτερικές του επιφάνειες και η παρουσία των δύο θυρών παραπέμπουν σε ένα ιδιότυπο coupe με την υπογραφή της smart.

Ανάμεσα στα στοιχεία που ξεχωρίζουν στη σχεδίαση του θα πρέπει να συμπεριληφθεί η γυάλινη πανοραμική οροφή του η οποία σε συνδυασμό με τον ενσωματωμένο στο καπό προτζέκτορα, το καθιστούν, πέρα από μια εναλλακτική εκδοχή για τον ορισμό του οχήματος ελεύθερου χρόνου, το πιο σινεφίλ αυτοκίνητο που έχει παρουσιαστεί.

Την κίνηση στο φουτουριστικό στο αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο εξασφαλίζει το ίδιο μηχανικό σύνολο με την έκδοση BRABUS του fortwo electric drive, το οποίο επίσης δίνει το παρών στη γαλλική έκθεση, εγκαινιάζοντας την έναρξη διάθεσής του.

Πρόκειται για έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 60 kW με μέγιστη ροπή 135 Nm το οποίο επιταχύνει το ηλεκτροκίνητο BRABUS fortwo από 0-100 χλμ./ώρα σε 10,2 δευτερόλεπτα τη στιγμή που η τελική του ταχύτητα ανέρχεται σε 130 χλμ./ώρα.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου οι οποίες τροφοδοτούν με ενέργεια των ηλεκτροκινητήρα εξασφαλίζουν αυτονομία 145 χλμ. Το προφίλ της έκδοσης συμπληρώνουν αισθητικά στοιχεία στο αμάξωμα που υπογραμμίζουν τη συμβολή του γερμανικού βελτιωτικού οίκου στη δημιουργία της, αλλά και μια sport ανάρτηση με την υπογραφή του.

Την παρουσία της smart στο Παρίσι συμπληρώνει το fortwo edition iceshine, μια νέα περιορισμένη έκδοση του αστικού μοντέλου –μόλις 1.800 μονάδες- με πιο γενναιόδωρο εξοπλισμό η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά στους χρωματισμούς του γαλάζιου και του λευκού και θα είναι διαθέσιμη σε coupe και cabrio εκδοχή αμαξώματος με κινητήρες βενζίνης 52 kW και 62 kW.

N.K

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024