Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Δύο ηλεκτροκίνητες προτάσεις διαφορετικού προσανατολισμού και χαρακτήρα αποκάλυψε η Mercedes-Benz στο Παρίσι. Ο λόγος για την B-Class Εlectric Drive και για την SLS AMG Coupe Electric Drive. Στην πρώτη περίπτωση, το μικρομεσαίων διαστάσεων MPV της Mercedes-Benz εφοδιάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, απόδοσης 100 kW και 310 Nm, και με μπαταρίες ιόντων-λιθίου που εξασφαλίζουν αυτονομία 200 […]

Δύο ηλεκτροκίνητες προτάσεις διαφορετικού προσανατολισμού και χαρακτήρα αποκάλυψε η Mercedes-Benz στο Παρίσι. Ο λόγος για την B-Class Εlectric Drive και για την SLS AMG Coupe Electric Drive.

Στην πρώτη περίπτωση, το μικρομεσαίων διαστάσεων MPV της Mercedes-Benz εφοδιάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, απόδοσης 100 kW και 310 Nm, και με μπαταρίες ιόντων-λιθίου που εξασφαλίζουν αυτονομία 200 χιλιομέτρων.

Οι τελευταίες βρίσκονται τοποθετημένες στο δάπεδο του θαλάμου επιβατών (μπροστά από τον πίσω άξονα), χωρίς να περιορίζουν τις μεταφορικές δυνατότητες του αυτοκινήτου και χωρίς να αυξάνουν το κέντρο βάρους.

Στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων supercar ανήκει δίχως καμία αμφιβολία η SLS AMG Coupe Electric Drive, καθώς οι τέσσερις συνολικά ηλεκτροκινητήρες -ένας σε κάθε τροχό- αποδίδουν συνδυαστικά 552 kW και 1.000 Nm ροπής. Το αποτέλεσμα; Η SLS AMG Coupe Electric Drive αποτελεί το ταχύτερο ηλεκτροκίνητο όχημα παραγωγής του πλανήτη, επιταχύνοντας από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024