Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
18η Ε.Δ.: Power Stage

18η Ε.Δ.: Power Stage

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 14:11 – 4,00 χλμ. (Δείτε το χάρτη) Η Power Stage είναι τα 4 πρώτα χλμ. της Ε.Δ. Άγιοι Θεόδωροι και θα τηρηθεί το ωράριο κλεισίματος που ισχύει για τους Αγίους Θεοδώρους (06:03 π.μ.). Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου περάσματος των Αγίων Θεοδώρων, ο δρόμος θα ανοίξει μόνο με τη φορά του […]

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011
14:11 – 4,00 χλμ.
(Δείτε το χάρτη)

Η Power Stage είναι τα 4 πρώτα χλμ. της Ε.Δ. Άγιοι Θεόδωροι και θα τηρηθεί το ωράριο κλεισίματος που ισχύει για τους Αγίους Θεοδώρους (06:03 π.μ.). Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου περάσματος των Αγίων Θεοδώρων, ο δρόμος θα ανοίξει μόνο με τη φορά του αγώνα, δεδομένου ότι μετά τον τερματισμό της Power Stage τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα ακολουθήσουν σαν απλή διαδρομή τη διαδρομή των Αγίων Θεοδώρων.

Ο Αντώνης Χατζημιχάλης εξηγεί:
Το Λουτράκι γίνεται ανάποδα. Το ανηφορικό κομμάτι δεν έχει μπει ποτέ ξανά στον αγώνα. Έχουμε επιλέξει αυτό το κομμάτι διότι είναι φαρδύ, για να μην καταστραφεί καθότι θα γίνουν τέσσερα περάσματα από αυτό. Ένα με τη νυχτερινή, δύο με τα δύο περάσματα από τους Αγ. Θεοδώρους κι ένα με την Power Stage. Είμαι σίγουρος ότι θα αντέξει, εκτός από μία-δύο στροφές που θα τις σκάψουμε. Το καλό είναι ότι είναι φαρδύς ο δρόμος και δεν σκάβεται, διότι δεν πατάνε όλοι ακριβώς στο ίδιο σημείο. Ούτε καν οι εργοστασιακοί.



Ενδιάμεση πρόσβαση 1 (Δείτε το Road Book)

Στον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου συναντάτε το εργοστάσιο της PepsiCo – ΗΒΗ, μηδενίζετε το χιλιομετρητή και ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε έπειτα από 6,67 χλμ. σε διασταύρωση όπου στρίβετε αριστερά στο χωματόδρομο. Ύστερα από 800 μ. φτάνετε στο 0,96 χλμ. της Ειδικής. Η πρόσβαση είναι πολύ καλή.

Ενδιάμεση πρόσβαση 2 (Δείτε το Road Book)
Από τη νέα Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς Κινέτα, μηδενίζετε το χιλιομετρητή και, ακολουθώντας το road book, έπειτα από 15,70 χλμ. φτάνετε στην αρχή χωματόδρομου. Ύστερα από 3,10 χλμ. φτάνετε στον τερματισμό της Power Stage.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024