Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

15η Ε.Δ.: Νέα Πίσια 1

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 09:34 π.μ. – 11,37 χλμ. (Δείτε το χάρτη) Στα πρώτα χιλιόμετρα είναι ανηφορική, με κλειστές στροφές. Από το 5,26 χλμ., όμως, και συγκεκριμένα στην αλλαγή πορείας, είναι πιο γρήγορη, κατηφορική και σε πολύ καλές επιφάνειες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μεταξύ των δύο περασμάτων των αγωνιστικών η διαδρομή δεν θα ανοίξει. Μετά το τελευταίο αυτοκίνητο […]

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011
09:34 π.μ. – 11,37 χλμ.
(Δείτε το χάρτη)

Στα πρώτα χιλιόμετρα είναι ανηφορική, με κλειστές στροφές. Από το 5,26 χλμ., όμως, και συγκεκριμένα στην αλλαγή πορείας, είναι πιο γρήγορη, κατηφορική και σε πολύ καλές επιφάνειες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μεταξύ των δύο περασμάτων των αγωνιστικών η διαδρομή δεν θα ανοίξει. Μετά το τελευταίο αυτοκίνητο του πρώτου περάσματος και τον ουραγό, θα περάσουν ξανά τα οχήματα ασφαλείας της Οργάνωσης και οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Ο Αντώνης Χατζημιχάλης προτείνει:
Είναι 11 χιλιόμετρα της Ε.Δ. Μαυρολίμνη με αντίστροφη φορά. Έχουμε το χρόνο να την καθαρίσουμε, με τα χέρια διότι απαγορεύεται να βάλεις μηχανήματα, το Σάββατο. Οι θεατές μπορούν να πάνε μέσα από τα Πίσια, να περάσουν από την ταβέρνα «Ο Πλάνατος» και μετά από 3,5 χιλιόμετρα να φτάσουν στην Παναγία Φανερωμένη, όπου είναι το τεράστιο πλάτωμα. Εκεί βλέπουν και τη Μαυρολίμνη την Παρασκευή το απόγευμα και την Κυριακή τα Πίσια.

Ενδιάμεση πρόσβαση 1 (Δείτε το Road Book)
Πηγαίνοντας από Λουτράκι – Περαχώρα προς Σχίνο και φτάνοντας στην πινακίδα «Πίσια», μηδενίζετε το χιλιομετρητή και ακολουθείτε το road book. Σε 3,70 χλμ. από την αρχή του χωματόδρομου φτάνετε στο 9,49 της Ε.Δ. Η πρόσβαση είναι καλή.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024