Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
13η Ε.Δ.: Νέα Πολιτεία

13η Ε.Δ.: Νέα Πολιτεία

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011 21:33 – 17,71 χλμ. (Δείτε το χάρτη) Ύστερα από περίπου 20 χρόνια θα υπάρξει νυχτερινή Ε.Δ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ειδική ξεκινά με 1 χλμ. καλντερίμι και μετά ανηφορίζει για 3,5 χλμ. σε πολύ στρωτό και γρήγορο κομμάτι, πριν «πέσει» μέσα στην Ε.Δ. των Αγ. Θεοδώρων – με αντίθετη φορά. Έπειτα […]

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011
21:33 – 17,71 χλμ.
(Δείτε το χάρτη)

Ύστερα από περίπου 20 χρόνια θα υπάρξει νυχτερινή Ε.Δ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ειδική ξεκινά με 1 χλμ. καλντερίμι και μετά ανηφορίζει για 3,5 χλμ. σε πολύ στρωτό και γρήγορο κομμάτι, πριν «πέσει» μέσα στην Ε.Δ. των Αγ. Θεοδώρων – με αντίθετη φορά. Έπειτα από περίπου 5 χλμ. flat κομματιού βγαίνει σε κατηφορική άσφαλτο. Κάνοντας μια δεξιά φουρκέτα, μπαίνει στην παλιά Ε.Δ. Λουτράκι (από τον τερματισμό, με αντίθετη φορά) και ύστερα από ορισμένα δύσκολα, πολύ κλειστά κομμάτια τερματίζει στα «σκουπίδια» πάνω από το Λουτράκι.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Δεδομένου ότι έχει να πραγματοποιηθεί νυχτερινή Ε.Δ. πάρα πολλά χρόνια στο WRC, και ειδικότερα στη χώρα μας, αναμένεται προσέλευση πολλών θεατών. Για το λόγο αυτό παρακαλείστε όπως διαφυλάξετε πρώτα από όλα την ασφάλεια τη δική σας και των αγωνιζομένων, αλλά και όπως σεβαστείτε τις υποδείξεις των υπευθύνων ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η διεξαγωγή της Ειδικής. Μη στέκεστε στα σημεία εκείνα που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα και παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας μακριά από το δρόμο και σε ασφαλή σημεία.

Ενδιάμεση πρόσβαση 1 (Δείτε το Road Book)
Στον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου συναντάτε το εργοστάσιο της PepsiCo – ΗΒΗ. Μηδενίζετε το χιλιομετρητή και ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε έπειτα από 6,67 χλμ. στον τερματισμό της Ε.Δ., όπου δεν επιτρέπεται η στάθμευση πάνω στην άσφαλτο. Μπείτε αριστερά στο χώμα και συνεχίζοντας φτάνετε στο 0,96 χλμ. της Ε.Δ. Η χωμάτινη πρόσβαση είναι πολύ καλή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο δρόμο από την πινακίδα «Προς Καλλιθέα», που είναι απλή διαδρομή του αγώνα, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αντίθετα με εσάς θα κινούνται πλοηγά και άλλα υπηρεσιακά αυτοκίνητα.

Ενδιάμεσες προσβάσεις 2A+2Β (Δείτε το Road Book)

Από τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στην πινακίδα προς Κινέτα, βγαίνετε από την Ε.Ο. και μηδενίζετε το χιλιομετρητή. Ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε 17,95 χλμ. μετά σε διασταύρωση όπου, αν στρίψετε δεξιά στο χώμα, φτάνετε στο 7,24 χλμ. (Α) της Ειδικής, ενώ, αν συνεχίσετε ευθεία στην άσφαλτο, φτάνετε στο 7,54 χλμ. (Β), όπου τα αγωνιστικά αυτοκίνητα μπαίνουν από χώμα σε άσφαλτο.

Ενδιάμεση πρόσβαση 3 (Δείτε το Road Book)

Από τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στην πινακίδα προς Κινέτα, βγαίνετε από την Ε.Ο. και μηδενίζετε το χιλιομετρητή. Ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε 12,90 χλμ. μετά στο 10,32 χλμ. της Ε.Δ., όπου τα αγωνιστικά αυτοκίνητα μπαίνουν από άσφαλτο σε χώμα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ασφάλτινος δρόμος είναι στενός και πιθανή ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ. Μην παρκάρετε και στις δύο πλευρές του. Το κλείσιμο διαφυγής ασθενοφόρου από αυτοκίνητα θεατών είναι λόγος ΑΚΥΡΩΣΗΣ μιας Ειδικής.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024