Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
6η Ε.Δ.: Μαυρολίμνη

6η Ε.Δ.: Μαυρολίμνη

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 17:48 – 25,04 χλμ. (Δείτε το χάρτη) Από τις δυσκολότερες Ε.Δ. του αγώνα. Ξεκινά με έντονη ανηφόρα, που όμως συνδυάζεται με αξέχαστη θέα προς τον κόλπο της Ψάθας και σχετικά σκληρό οδόστρωμα. Στην πορεία γυρίζει προς τα κάτω, σε ένα ιδιαίτερα γρήγορο κομμάτι, με πολλές φυτευτές πέτρες, που παλιότερα ήταν το […]

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011
17:48 – 25,04 χλμ.

(Δείτε το χάρτη)

Από τις δυσκολότερες Ε.Δ. του αγώνα. Ξεκινά με έντονη ανηφόρα, που όμως συνδυάζεται με αξέχαστη θέα προς τον κόλπο της Ψάθας και σχετικά σκληρό οδόστρωμα. Στην πορεία γυρίζει προς τα κάτω, σε ένα ιδιαίτερα γρήγορο κομμάτι, με πολλές φυτευτές πέτρες, που παλιότερα ήταν το τελευταίο κομμάτι της Ε.Δ. Άγιοι Θεόδωροι. Βγαίνοντας για περίπου 800 μ. σε άσφαλτο, μπαίνει και πάλι στο χώμα, για να τερματίσει με τα πρώτα 11 χλμ. της Ειδικής Νέα Πίσια του 2011 (με την αντίθετη φορά).

Ο Αντώνης Χατζημιχάλης εξηγεί:
Πέρσι ήταν η Ειδική Χαρβάτι. Φέτος τη λέμε Μαυρολίμνη, διότι ξεκινά από τη Μαυρολίμνη, από το χείμμαρο που κατεβαίνει στα Πίσσια, πατάει λίγο άσφαλτο και έπειτα πάει προς το Χαρβάτι.

Ενδιάμεση πρόσβαση 1 (Δείτε το Road Book)
Έχοντας ξεκινήσει από την πόλη των Μεγάρων, ακολουθείτε την κατεύθυνση προς Αλεποχώρι. Στην παραλία του Αλεποχωρίου μηδενίζετε, στρίβετε αριστερά και ακολουθείτε το road book. Έπειτα από συνολικά 27 χλμ. φτάνετε στο 12,84 της Ε.Δ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο δρόμος από Αλεποχώρι – Μαυρολίμνη είναι απλή διαδρομή των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οδηγείτε ιδιαίτερα προσεκτικά.

Ενδιάμεση πρόσβαση 2 (Δείτε το Road Book)
Οδηγώντας από Λουτράκι – Περαχώρα προς Σχίνο και φτάνοντας στην πινακίδα «Πίσια», μηδενίζετε το χιλιομετρητή και ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε στο 13,51 χλμ. της Ε.Δ. Η πρόσβαση είναι ασφάλτινη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για την αλλαγή από άσφαλτο σε χώμα.

Ενδιάμεση πρόσβαση 3 (Δείτε το Road Book)

Οδηγώντας από Λουτράκι – Περαχώρα προς Σχίνο και φτάνοντας στην πινακίδα «Πίσια», μηδενίζετε το χιλιομετρητή και ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε ύστερα από 4,55 χλμ. στο 15,70 χλμ. της Ειδικής.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024