Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
5η Ε.Δ.: Θήβα 2

5η Ε.Δ.: Θήβα 2

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 16:15 – 23,60 χλμ. (Δείτε το χάρτη) Δύσκολη και απαιτητική Ειδική, η οποία ουσιαστικά περιλαμβάνει κυρίως κλειστά κομμάτια. Το χώμα είναι σκληρό, αλλά όχι σε βαθμό που να καταπονήσει τα αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC. Το «πεδίο βολής» στο 14,00 χλμ. της Ειδικής είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε οι θεατές να έχουν τη δυνατότητα […]

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011
16:15 – 23,60 χλμ.
(Δείτε το χάρτη)

Δύσκολη και απαιτητική Ειδική, η οποία ουσιαστικά περιλαμβάνει κυρίως κλειστά κομμάτια. Το χώμα είναι σκληρό, αλλά όχι σε βαθμό που να καταπονήσει τα αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC. Το «πεδίο βολής» στο 14,00 χλμ. της Ειδικής είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε οι θεατές να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για περισσότερο από ένα λεπτό τα περάσματα των αυτοκινήτων, και αναμενόμενα αποτελεί πόλο έλξης.

Ο Αντώνης Χατζημιχάλης προτείνει:
Στη Θήβα το θέαμα είναι ωραίο μέσα στο «πεδίο βολής», που οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν ένα σλάλομ και μετά από λίγη ώρα θα ξαναπεράσουν για να φτάσουν στον τερματισμό. Σχεδιάσαμε έτσι την Ειδική για να περνούν τα αυτοκίνητα δύο φορές μπροστά από τους θεατές στο «πεδίο βολής».

Ενδιάμεση πρόσβαση 1
Κατευθυνθείτε στο δρόμο που οδηγεί προς Νεοχωράκι – Καλλιθέα και Ασωπία – Τανάγρα. Ακολουθείτε τον κεντρικό και μηδενίζετε στο χωριό Νεοχωράκι, όπου βρίσκετε πρατήριο υγρών καυσίμων JetOil. Ύστερα από 1,3 χλμ. βρίσκετε δύο χωματόδρομους αριστερά. Μπαίνοντας στο δεύτερο και συνεχίζοντας για περίπου 500 μ., φτάνετε στο 1,45 χλμ. της Ειδικής. Η πρόσβαση είναι καλή.

Ενδιάμεση πρόσβαση 2 (Δείτε το Road Book)
Ερχόμενοι από Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στρίβετε στην έξοδο της Θήβας. Στο πρατήριο υγρών καυσίμων BP στην ευθεία της Θήβας μηδενίζετε το χιλιομετρητή και ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε έπειτα από 10,15 χλμ. στο 4,89 χλμ. της Ειδικής. Στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και όπου αλλού χρειάζεται, σεβαστείτε τα οργωμένα χωράφια.

Ενδιάμεση πρόσβαση 3 (Δείτε το Road Book)
Ερχόμενοι από Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στρίβετε στην έξοδο της Θήβας. Στο πρατήριο υγρών καυσίμων BP στην ευθεία της Θήβας μηδενίζετε το χιλιομετρητή και ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε έπειτα από 6,85 χλμ. στο 6,57 χλμ. της ειδικής. ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρκάρετε έτσι ώστε να μην κλείνετε το δρόμο διαφυγής του ασθενοφόρου προς το νοσοκομείο της Θήβας.

Ενδιάμεση πρόσβαση 4Α (Δείτε το Road Book)
Ερχόμενοι από την παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θήβας, μετά την πινακίδα «Θήβα» αλλά και το πρατήριο υγρών καυσίμων BP (αριστερά) στρίβετε δεξιά, μηδενίζετε και ακολουθείτε το road book. Ύστερα από 3,50 χλμ. φτάνετε στο 11,90 χλμ. της Ειδικής.΅

Ενδιάμεση πρόσβαση 4Β
Στην έξοδο της Θήβας προς Ελευσίνα, 250 μ. μετά το Στάδιο, όπου δεξιά υπάρχει γήπεδο 5×5, στρίβετε αριστερά και μηδενίζετε το χιλιομετρητή. Ακολουθείτε το road book της πρόσβασης 4Α, για να φτάσετε στο 11,90 χλμ. της Ειδικής. ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρκάρετε έτσι ώστε να μην κλείνετε το δρόμο διαφυγής του ασθενοφόρου προς το νοσοκομείο της Θήβας.

Ενδιάμεσες προσβάσεις 5Α και 5Β (Δείτε το Road Book)
Ερχόμενοι από παλιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θήβας, στρίβετε προς Νεοχωράκι. Έπειτα από 5 χλμ., όπου δεξιά υπάρχει γήπεδο και αριστερά μεταλλικός φράκτης αλλά και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής υπό κατασκευή, μηδενίζετε το χιλιομετρητή και ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε (Α) στο 12,90 χλμ. της Ειδικής και (Β) στο 14,95 χλμ. Για να φτάσετε στην πρόσβαση 5Α, θα χρειαστεί να περπατήσετε 150 μ., ενώ για την 5Β 400 μ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο δρόμος Θήβα – Νεοχωράκι (και στις δύο κατευθύνσεις) είναι απλή διαδρομή των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οδηγείτε ιδιαίτερα προσεκτικά!

Ενδιάμεση πρόσβαση 6 (Δείτε το Road Book)
Από την παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θήβας στρίβετε προς Νεοχωράκι. Περίπου 700 μ. μετά το πρατήριο υγρών καυσίμων JetOil που συναντάτε στο χωριό βρίσκετε χωματόδρομο αριστερά. Στρίβετε και μηδενίζετε το χιλιομετρητή. Ακολουθώντας το road book, φτάνετε έπειτα από 2,50 χλμ. είτε στο 14,09 είτε στο 21,26 χλμ. της ειδικής. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην παρκάρετε στην περιοχή που βρίσκονται τα άρματα του Πεδίου Βολής. Ο δρόμος χρησιμοποιείται μόνο για διέλευση. Ο δρόμος Θήβα – Νεοχωράκι (και στις δύο κατευθύνσεις) είναι απλή διαδρομή των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οδηγείτε ιδιαίτερα προσεκτικά!

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024