Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4η Ε.Δ.: Ρεγκίνι

4η Ε.Δ.: Ρεγκίνι

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 14:28 π.μ. – 11,88 χλμ. (Δείτε το χάρτη) Μία από τις μικρότερες Ειδικές του αγώνα, μαζί με την Ε.Δ. Νέα Πίσια και την Power Stage. Σχετικά στενή και ανηφορική στην αρχή, με αρκετές φουρκέτες και το γνωστό πέρασμα από τα νερά να ακολουθεί. Ύστερα από 3 χλμ. γίνεται πολύ τεχνική, κατηφορική, […]

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011
14:28 π.μ. – 11,88 χλμ.
(Δείτε το χάρτη)

Μία από τις μικρότερες Ειδικές του αγώνα, μαζί με την Ε.Δ. Νέα Πίσια και την Power Stage. Σχετικά στενή και ανηφορική στην αρχή, με αρκετές φουρκέτες και το γνωστό πέρασμα από τα νερά να ακολουθεί. Ύστερα από 3 χλμ. γίνεται πολύ τεχνική, κατηφορική, για να τερματίσει 2 χλμ. πάνω από το χωριό της Ελάτειας. Ίσως μία από τις πιο εύκολες Ειδικές του αγώνα.

Ο Αντώνης Χατζημιχάλης προτείνει:
Οι θεατές μπορούν να τη συνδυάσουν με την Ελάτεια και να δουν και τις δύο Ειδικές. Αν επιλέξουν την πρόσβαση της Παναγίτσας στην Ελάτεια, έπειτα μπορούν να διασχίσουν ένα τμήμα περίπου 1.200 μέτρων και να περιμένουν για να δούν και το Ρεγκίνι ύστερα από περίπου δύο ώρες. Κι όσοι αργήσουν και δεν προλάβουν την Ελάτεια μπορούν να πάνε κατευθείαν στο Ρεγκίνι και να περάσουν με το αυτοκίνητό τους μέσα από την Ειδική, που κλείνει τρεις ώρες νωρίτερα από την εκκίνησή της – χωρίς να κάνουν τους αγωνιζόμενους και μας βγάλουν πέτρες!

Ενδιάμεση πρόσβαση 1 (Δείτε το Road Book)
Στο δρόμο Λιβαδειάς – Μπράλου, στο ύψος της Κάτω Τιθορέας, στρίβετε με κατεύθυνση προς Ελάτεια. Συνεχίζοντας ευθεία, ύστερα από 2,8 χλμ. συναντάτε κλειστή δεξιά στροφή. Μηδενίζετε και συνεχίζετε ευθεία. Ακολουθείτε το road book και ύστερα από 9,50 χλμ. φτάνετε στο 4,41 χλμ. της Ε.Δ. Ρεγκίνι. Αν σε αυτό το σημείο στρίψετε δεξιά, συνεχίζοντας μέσα από την Ε.Δ. πριν από το κλείσιμό της (11:30), φτάνετε στο 5,43 χλμ. και, συνεχίζοντας ευθεία, σε 1 χλμ. φτάνετε στο 22,52 χλμ. της Ε.Δ. Ελάτεια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Από αυτήν την πρόσβαση θα μπορέσετε να φύγετε μόνο αφού ανοίξει η Ελάτεια ή αφού ολοκληρωθεί το Ρεγκίνι.

Ενδιάμεση πρόσβαση 2 (Δείτε το Road Book)
Στην έξοδο της Ελάτειας προς Αταλάντη, στο πρατήριο υγρών καυσίμων Revoil, μηδενίζετε το χιλιομετρητή. Ύστερα από 750 μ. στρίβετε αριστερά στο χωματόδρομο και ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε 5,90 χλμ. μετά στο 11,24 χλμ. της Ειδικής.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024