Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
2η Ε.Δ.: Ελάτεια

2η Ε.Δ.: Ελάτεια

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 11:01 π.μ. – 39,10 χλμ. (Δείτε το χάρτη) Η μεγαλύτερη Ειδική του αγώνα. Τα πρώτα 10 χλμ. είναι η χαρά των πληρωμάτων και των θεατών. Μετά ο δρόμος «κλείνει» και η Ε.Δ. γίνεται ιδιαίτερα απαιτητική, τόσο για το πλήρωμα όσο και για το αυτοκίνητο. Τα τελευταία 6,5 χλμ. είναι νέα, ιδιαίτερα […]

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011
11:01 π.μ. – 39,10 χλμ.

(Δείτε το χάρτη)

Η μεγαλύτερη Ειδική του αγώνα. Τα πρώτα 10 χλμ. είναι η χαρά των πληρωμάτων και των θεατών. Μετά ο δρόμος «κλείνει» και η Ε.Δ. γίνεται ιδιαίτερα απαιτητική, τόσο για το πλήρωμα όσο και για το αυτοκίνητο. Τα τελευταία 6,5 χλμ. είναι νέα, ιδιαίτερα κατηφορικά στην αρχή και καταλήγουν σε ένα ποτάμι που διασχίζεται αρκετές φορές μέχρι να τελειώσει η Ειδική.

Ο Αντώνης Χατζημιχάλης προτείνει:

Στα πρώτα της χιλιόμετρα η Ελάτεια προσφέρει πανοραμική θέα και οι θεατές μπορούν να βλέπουν τα αυτοκίνητα για περίπου τρία χιλιόμετρα. Επίσης, είναι ωραία από την πρόσβαση της Παναγίτσας. Οι θεατές μπορούν να περάσουν από την Παναγίτσα και να βγουν στο Ηρώο, όπου θα βρουν τα νερά. Τα έξι τελευταία χιλιόμετρα παλιά τα δίναμε ως δρόμο για αναγνωρίσεις, αλλά τώρα είναι δρόμος του αγώνα.

Ενδιάμεση πρόσβαση 1 (Δείτε το Road Book)
Στην έξοδο της Ελάτειας με κατεύθυνση προς Αταλάντη, στο πρατήριο υγρών καυσίμων Revoil, μηδενίζετε το χιλιομετρητή. Ύστερα από 750 μ. στρίβετε αριστερά σε χωματόδρομο και ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε έπειτα από 2,70 μ. στην αφετηρία της ειδικής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στον Προφήτη Ηλία Ελάτειας υπάρχει μεγάλος χώρος για στάθμευση.

Ενδιάμεση πρόσβαση 2 (Δείτε το Road Book)
Στη διασταύρωση από Λιβαδειά προς Αταλάντη συναντάτε κεντρική διασταύρωση με πινακίδα «Ζέλι 5». Μηδενίζετε, στρίβετε προς Καλαπόδι και ακολουθείτε το road book, για να φτάσετε 200 μ. πριν από το 10,50 χλμ. της Ειδικής. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο δρόμος είναι στενός και ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ. Τα τελευταία 200 μ. πριν από την Ε.Δ. είναι πάρκινγκ δημοσιογράφων.

Ενδιάμεση πρόσβαση 3
Ανάμεσα στις Ειδικές Διαδρομές Ελάτεια και Ρεγκίνι υπάρχει συνδετικός δρόμος μήκους ενός χλμ. Μπορείτε να «κλειστείτε» ανάμεσα στις δύο Ειδικές, έχοντας πρόσβαση στο 5,61 χλμ. της Ε.Δ. Ρεγκίνι και στο 22,01 χλμ. της Ε.Δ. Ελάτεια. Για να φτάσετε σε αυτόν το δρόμο, ακολουθήστε το road book της πρόσβασης 1 για την Ε.Δ. Ρεγκίνι.

Ενδιάμεση πρόσβαση 4 (Δείτε το Road Book)
Στην έξοδο της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Καμένα Βούρλα, στο «Τ» που δεξιά οδηγεί προς Άγιο Κωνσταντίνο μηδενίζετε το χιλιομετρητή και ακολουθείτε το road book. Ύστερα από 14,40 χλμ. φτάνετε στο 32,40 της Ε.Δ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρκάρετε προσεκτικά και μην κλείνετε το στενό δρόμο. Είναι πιθανή ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024