Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Shakedown

Shakedown

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 08:00-13:00 – 3,10 χλμ. (Δείτε το χάρτη) Η «πρόβα τζενεράλε» των πληρωμάτων, σε έδαφος αντιπροσωπευτικό του αγώνα, θα γίνει το πρωί της Πέμπτης 16/06 σε διαδρομή που βρίσκεται έξι χιλιόμετρα ανατολικά του Λουτρακίου. Το πρώτο κομμάτι είναι γρήγορο και φαρδύ, μέχρι το σημείο όπου τα αυτοκίνητα βγαίνουν για λίγο στην άσφαλτο […]

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011
08:00-13:00 – 3,10 χλμ.
(Δείτε το χάρτη)

Η «πρόβα τζενεράλε» των πληρωμάτων, σε έδαφος αντιπροσωπευτικό του αγώνα, θα γίνει το πρωί της Πέμπτης 16/06 σε διαδρομή που βρίσκεται έξι χιλιόμετρα ανατολικά του Λουτρακίου. Το πρώτο κομμάτι είναι γρήγορο και φαρδύ, μέχρι το σημείο όπου τα αυτοκίνητα βγαίνουν για λίγο στην άσφαλτο και μπαίνουν ξανά στο χώμα. Από εκεί η διαδρομή είναι πιο σφιχτή, ανηφορική, τεχνική, με αλλεπάλληλα «χασίματα». Οι οδηγοί πρώτης και δεύτερης προτεραιότητας θα μπουν στη διαδρομή από τις 08:00 ως τις 10:00 π.μ. και προαιρετικά θα μπορούν να συνεχίσουν μέχρι τις 12:00.

Ενδιάμεση πρόσβαση 1 (Δείτε το Road Book)
Από τον κεντρικό δρόμο Λουτρακίου στρίβετε δεξιά στην HBH-PepsiCo, όπου μηδενίζετε το χιλιομετρητή, και συνεχίζετε για 1,37 χλμ. Σε εκείνο το σημείο στρίβετε δεξιά, ακολουθώντας τις πινακίδες «Ιερός Ναός Αγ. Ειρήνης», «Οικισμός Ειρήνης». Στη συνέχεια, ύστερα από 650 μ. αφήνετε χωματόδρομο στα αριστερά σας και συνεχίζετε ευθεία, ενώ 570 μ. μετά μπαίνετε στον οικισμό Ειρήνη. Έπειτα από 710 μ. στρίβετε αριστερά στην οδό Ελευθερίας και 250 μ. μετά και πάλι αριστερά στην οδό Ανοίξεως. Ύστερα από 150 μ. φτάνετε στο 0,63 χλμ. της ειδικής. Η πρόσβαση είναι πολύ καλή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην παρκάρετε σε καμία περίπτωση στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί προς τον οικισμό Ειρήνη και πριν από την είσοδο των αγωνιστικών προς την αφετηρία του shakedown.

Ενδιάμεση πρόσβαση 2
(Δείτε το Road Book)
Ερχόμενοι από την εθνική οδό προς Λουτράκι, όπου συναντάτε στα αριστερά ΑVIN και στα δεξιά Shell και διασταύρωση που στη γωνία βρίσκεται κατάστημα επίπλων Casa Italia, μηδενίζετε το χιλιομετρητή και στρίβετε δεξιά, ερχόμενοι από τον Ισθμό Κορίνθου. Στα 710 μ., όπου συναντάτε διχάλα, στρίβετε αριστερά. Στη συνέχεια συναντάτε «Τ» και απέναντι χωματόδρομο. Στρίβετε δεξιά και μετά αμέσως αριστερά στο ασφάλτινο στενό. Ύστερα από 1,1 χλμ. συνεχίζετε ευθεία, αφήνοντας δρόμο δεξιά και αριστερά, ενώ στα ολικά 3,29 χλμ., όπου βλέπετε στύλο της ΔΕΗ, στρίβετε αριστερά σε χωματόδρομο. Ύστερα από 520 μ. αφήνετε δρόμο αριστερά και συνεχίζετε ευθεία, για να βρεθείτε στο 1,21 χλμ. της ειδικής. Στην αρχή, η πρόσβαση είναι ασφάλτινη και στη συνέχεια για 1,5 χλμ. χώμα για 4×4 και μηχανή enduro. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αυτό το σημείο βρίσκεται ενδιάμεσος κριτής. Μέχρι τις 07.30 μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να περάσετε απέναντι στο χωματόδρομο, μόνο μετά την άδεια των κριτών, και συνεχίζοντας, να παρκάρετε σε πλάτωμα κοντά σε σημείο που μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα αρκετά πατημένο μέρος του shakedown ή να φτάσετε 400 μ. περίπου πριν από τον τερματισμό. Εφόσον επιλέξετε να περάσετε απέναντι στον ενδιάμεσο κριτή, μπορείτε να φύγετε με το αυτοκίνητό σας μόνο μετά το τέλος του shakedown.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024