Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκκίνηση & συμμετοχές

Εκκίνηση & συμμετοχές

Πέμπτη 16 Ιουνίου Ακρόπολη – 19:30 Η εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει φέτος, μετά το 2008, στο φυσικό της χώρο – στη σκιά του Παρθενώνα. Παράλληλα, η οργανωτική επιτροπή του αγώνα προχώρησε και σε μια καινοτομία φέτος: Οι οδηγοί του WRC θα φωτογραφηθούν λίγο πριν την εκκίνηση πάνω στον Ιερό Βράχο και οι εικόνες της […]

Πέμπτη 16 Ιουνίου
Ακρόπολη – 19:30

Η εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει φέτος, μετά το 2008, στο φυσικό της χώρο – στη σκιά του Παρθενώνα. Παράλληλα, η οργανωτική επιτροπή του αγώνα προχώρησε και σε μια καινοτομία φέτος: Οι οδηγοί του WRC θα φωτογραφηθούν λίγο πριν την εκκίνηση πάνω στον Ιερό Βράχο και οι εικόνες της Ακρόπολης θα κάνουν, για μία ακόμη φορά, το γύρο του κόσμου.

Συνολικά 42 πληρώματα θα ανέβουν στη ράμπα της αφετηρίας για να συμμετάσχουν στο φετινό 7ο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Από αυτά, τα 18 θα αγωνιστούν με αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC και ένα εξ αυτών είναι το Ford Fiesta WRC του Λάμπρου Αθανασούλα. Ακόμη επτά Έλληνες αγωνιζόμενοι θα δώσουν το παρόν. Από τους ξένους οδηγούς –πέραν, φυσικά, των «εργοστασιακών»- ξεχωρίζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1 του 2007, Kimi Raikkonen, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα ελληνικά χώματα.

Δείτε εδώ τον αναλυτικό πίνακα συμμετοχών του Ράλι Ακρόπολις 2011.

auto.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024