Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμπρακτη υποστήριξη στην καμπάνια

Έμπρακτη υποστήριξη στην καμπάνια «Action for Road»

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ράλλυ Ακρόπολις, συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια καμπάνια που αποσκοπεί στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Κάθε χρόνο 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα και ακόμα 50 εκατομμύρια τραυματίζονται, πολλοί εκ των οποίων σοβαρά.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκίνητου (FIA), σε μια προσπάθεια να ανατρέψει αυτόν τον τραγικό απολογισμό, έχει ξεκινήσει εκστρατεία με στόχο να επιτύχει τη μείωση θανάτων από τροχαία ατυχήματα κατά 5 εκατομμύρια στα επόμενα 10 έτη.

Αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα της προσπάθειας, η Οργανωτική Επιτροπή του Ράλλυ Ακρόπολις αποφάσισε την έμπρακτη εμπλοκή της στη διεθνή καμπάνια Οδικής Ασφάλειας, «Action for Road Safety», ελπίζοντας να βοηθήσει κατά το δυνατόν περισσότερο στην εκπαίδευση και υποστήριξη οδηγών και ιθυνόντων για ένα ασφαλέστερο οδικό περιβάλλον.

Μεταξύ άλλων ενεργειών, υλοποιήθηκε ο σχεδιασμός και η παραγωγή τεσσάρων τηλεοπτικών μηνυμάτων με θέμα την ασφάλεια στις οδικές μετακινήσεις.

Και τα τέσσερα βίντεο υπάρχουν στη σχετική ιστοσελίδα, http://www.acropolisrally.gr/GR/2013/gallery-2013/videos-2013/golden-rules-2013/.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024