Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ράλλυ Ακρόπολις 2013: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον τερματισμό

Ράλλυ Ακρόπολις 2013: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον τερματισμό

Πανευτυχείς, καταρχήν επειδή κατάφεραν να τερματίσουν, δήλωσαν οι περισσότεροι οδηγοί που φεύγουν με καλές εντυπώσεις από το Ράλλυ Ακρόπολις.

Mikko Hirvonen
«Τι Σαββατοκύριακο! Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, μόνο επειδή όλα είναι παρελθόν. Είχαμε πολύ κακή τύχη. Θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ περισσότερο στον επόμενο αγώνα».

Dani Sordo
«Τερματίσαμε δεύτεροι και είμαστε ευτυχείς που δεν σπάσαμε τίποτα. Πήραμε βαθμούς και γεμίσαμε αυτοπεποίθηση. Στα προηγούμενα Ράλλυ προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, κάναμε λάθη κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά τώρα κάναμε λιγότερα. Το τέλος ήταν καλό, αλλά ο Latvala ήταν πολύ δύσκολο να ηττηθεί».

Mads Ostberg
«Ευτυχώς είμαστε στο τέλος του Ράλλυ. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που τερματίσαμε. Ό,τι θα μπορούσε να πάει στραβά πήγε. Σήμερα ήταν καλύτερα, και αυτό είναι θετικό. Έχουμε την ταχύτητα να παλέψουμε για την κορυφή. Σήμερα οι επιδόσεις μας ήταν πολλά υποσχόμενες. Είμαι ικανοποιημένος από την ταχύτητα».

Evgeny Novikov
«Στο τέλος χάναμε στις ευθείες, αλλά ήμασταν γρήγοροι στα κλειστά κομμάτια. Ήταν καλό Ράλλυ, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Στη Σαρδηνία θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Nasser Αl Attiyah
«Είναι ωραίο συναίσθημα να βρίσκεσαι στην πρώτη πεντάδα για τρίτο Ράλλυ φέτος. Αν συνεχίσουμε έτσι, στο μέλλον ελπίζουμε σε ένα πόντιουμ. Ίσως στη Σαρδηνία. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά και τα ελαστικά επίσης».

Jari-Matti Latvala
«Με εμπιστεύτηκαν πολλοί άνθρωποι και μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Η χρονιά ξεκίνησε με έξοδο στο Μόντε Κάρλο, και αυτό δεν ήταν καλό. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα και το καταφέραμε στο Ακρόπολις. Νιώθεις ωραία ως νικητής. Είμαι πολύ χαρούμενος για μένα και την ομάδα, επειδή μου αρέσει να βλέπω το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας».

Sebastien Ogier
«Περιμέναμε κάτι καλύτερο αυτό το Σαββατοκύριακο. Είχαμε κακή τύχη, κάναμε όμως ό,τι μπορούσαμε. Ήμασταν πρώτοι στο δρόμο, προσαρμόσαμε το στήσιμο επειδή γλιστρούσε πολύ».

Andreas Mikkelsen
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω του μηχανικούς. Είναι το καλύτερο αποτέλεσμά μου και είμαι ευτυχής, νιώθω υπέροχα στην ομάδα, βελτιώνομαι συνέχεια, και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη Σαρδηνία».

Thierry Neuville
«Για δεύτερη φορά είμαι πολύ ευτυχισμένος αυτήν τη χρονιά. Κάναμε τη δουλειά μας, ακολουθήσαμε καλή στρατηγική. Σήμερα δεν πιέσαμε, αλλά το αυτοκίνητο είναι ανταγωνιστικό και όλα πήγαν καλά. Προτιμώ την άσφαλτο, αλλά το Ράλλυ ήταν πολύ ωραίο».

Martin Prokop
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το Ράλλυ ήταν δύσκολο, αλλά έμεινα μακριά από μεγάλα προβλήματα. Η έβδομη θέση μάς δίνει καλούς βαθμούς».

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024