Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford

Ford

Στην 85η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα της η τρίτη κατά σειρά γενιά του Ford Focus RS. Εξοπλισμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,3 λίτρων, το νέο Focus RS θα ξεπερνά σε ισχύ τους 320 ίππους. Να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Focus RS θα διαθέτει σύστημα […]

Στην 85η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα της η τρίτη κατά σειρά γενιά του Ford Focus RS. Εξοπλισμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,3 λίτρων, το νέο Focus RS θα ξεπερνά σε ισχύ τους 320 ίππους. Να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Focus RS θα διαθέτει σύστημα τετρακίνησης με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενα διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης. Η κορυφαία έκδοση του νέου Focus γίνεται η 30η πρόταση της Ford που φορά τα διακριτικά «RS» και η πρώτη μετά το Siera RS Cosworth του 1985 και το Escort RS Cosworth του 1992 που προσφέρεται με σύστημα τετρακίνησης.

To Ford Edge Sport σφραγίζει και επισήμως το ευρωπαϊκό διαβατήριο με την παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Με αφετηρία τις επιβλητικές διαστάσεις του αλλά και τις εξίσου εντυπωσιακές προδιαγραφές του, το Εdge θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας των οχημάτων ελευθέρου χρόνου της Ford.

auto.in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024