Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Skoda

Skoda

Με ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά και χαμηλότερο βάρος, η τρίτη γενιά του Skoda Superb υπόσχεται τις ανέσεις μια πολυτελούς μπερλίνας. Τα δυναμικότερα στοιχεία του σχεδιασμού αποτελούν ένα ακόμα σημείο διαφοροποίησης σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν του αυτοκινήτου, ενώ εξίσου εντυπωσιακά είναι τα βήματα προόδου που έχουν γίνει και σε επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας, με την […]

Με ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά και χαμηλότερο βάρος, η τρίτη γενιά του Skoda Superb υπόσχεται τις ανέσεις μια πολυτελούς μπερλίνας. Τα δυναμικότερα στοιχεία του σχεδιασμού αποτελούν ένα ακόμα σημείο διαφοροποίησης σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν του αυτοκινήτου, ενώ εξίσου εντυπωσιακά είναι τα βήματα προόδου που έχουν γίνει και σε επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας, με την ενσωμάτωση όλων των απαραίτητων στις ημέρες μας εφαρμογών. Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, το νέο Superb θα εξοπλίζεται με πέντε κινητήρες βενζίνης απόδοσης από 125 έως 280 ίππους, ενώ η πετρελαιοκίνητη γκάμα του διαμορφώνεται από τρία μοτέρ, απόδοσης 120 έως 190 ίππων.

Σε εξοπλιστικά στοιχεία που ενισχύουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά της αναλώνεται η Skoda Fabia Monte Carlo. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν οι ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών χρώματος μαύρου και η πανοραμική γυάλινη οροφή, ενώ προαιρετικά μπορεί να επιλέξει κανείς και ένα σκληρότερο setup αναρτήσεων. Το τριάκτινο, σπορ τιμόνι και τα ανάλογου χαρακτήρα καθίσματα συμπληρώνουν τον κατάλογο με τις εξοπλιστικές ιδιαιτερότητες της Skoda Fabia Monte Carlo.

Mε 230 ίππους, στην ισχυρότερη μέχρι σήμερα έκδοσή της, αποκαλύφθηκε στη Γενεύη η Octavia RS.

auto.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024