Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Renault

Renault

Στην κατηγορία των μικρομεσαίων διαστάσεων crossovers επιστρέφει η Renault παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη Γενεύη το Κadjar. Παρά τις εμφανείς σχεδιαστικές ομοιότητες με το κατά πολύ μικρότερο Captur, το Kadjar έχει βασιστεί στην πλατφόρμα που φιλοξενεί τη δεύτερη γενιά του Nissan Qashqai. To συνολικό του μήκος αγγίζει τα 4,5 μέτρα, ενώ η απόσταση του αμαξώματος […]

Στην κατηγορία των μικρομεσαίων διαστάσεων crossovers επιστρέφει η Renault παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη Γενεύη το Κadjar. Παρά τις εμφανείς σχεδιαστικές ομοιότητες με το κατά πολύ μικρότερο Captur, το Kadjar έχει βασιστεί στην πλατφόρμα που φιλοξενεί τη δεύτερη γενιά του Nissan Qashqai. To συνολικό του μήκος αγγίζει τα 4,5 μέτρα, ενώ η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος φτάνει τα 19 εκατοστά τόσο στις τετρακίνητες όσο και στις δικίνητες εκδόσεις του αυτοκινήτου.

Ισχυρότερο και με αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης επιστρέφει το Renault Clio RS στην έκδοση Τrophy. O υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,6 λίτρων αποδίδει 220 αντί για 200 ίππους, η μέγιστη τιμή της ροπής έχει φτάσει τα 260 Nm ροπής, ενώ και το όριο λειτουργίας του κινητήρα αυξήθηκε από τις 6.500 στις 6.800 σ.α.λ. Παράλληλα, το ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έχει μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για τις αλλαγές ταχυτήτων έως και 50%, ενώ νέες είναι οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων.

auto.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024