Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fiat

Fiat

Μία ακόμα έκδοση αποκτά η πολυσύνθετη γκάμα του προσφάτως ανανεωμένου Fiat Doblo. Πέρα από εκείνα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που δηλώνουν την ιδιαιτερότητα του Doblo Trekking, το ιταλικό VAN έχει να παρουσιάσει και το αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης «Traction+», το οποίο με τη σειρά του επιτρέπει να κινείται ακόμα και σε ολισθηρές επιφάνειες. Ο αναβαθμισμένος σε […]

Μία ακόμα έκδοση αποκτά η πολυσύνθετη γκάμα του προσφάτως ανανεωμένου Fiat Doblo. Πέρα από εκείνα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που δηλώνουν την ιδιαιτερότητα του Doblo Trekking, το ιταλικό VAN έχει να παρουσιάσει και το αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης «Traction+», το οποίο με τη σειρά του επιτρέπει να κινείται ακόμα και σε ολισθηρές επιφάνειες.

Ο αναβαθμισμένος σε επίπεδο άνεσης εξοπλισμός του εσωτερικού καθώς και η αυξημένη κατά 10 χιλιοστά απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά του Doblo Trekking.

Mια ειδική έκδοση του Panda με την αισθητική υπογραφή της ιταλικής φίρμας αθλητικών ειδών και ρούχων K-Way παρουσιάζει η Fiat στη Γενεύη διευρύνοντας τις επιλογές εξατομίκευσης του δημοφιλούς αυτοκινήτου πόλης.

Το Fiat Panda K-Way προσφέρει 20 πιθανούς συνδυασμούς για το εξωτερικό με βάση τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις της K-Way (κίτρινο, πορτοκαλί και μπλε) και λεπτομέρειες από τιτάνιο.

Στο εσωτερικό του Fiat Panda Κ-Way, επικρατεί η χαρακτηριστική διχρωμία μπλε/γκρι στις επενδύσεις των καθισμάτων από οικολογικό δέρμα, όπως και το μπλε ταμπλό με τα μεταλλικά στοιχεία. Τα λογότυπα K-Way εμφανίζονται επίσης στις ζώνες ασφαλείας και στα πατάκια. Επίσης, τα μπροστινά καθίσματα έχουν δυο τσέπες στις πλάτες τους εφοδιασμένες με VISIBAG, τα ειδικά γιλέκα ασφαλείας που σχεδιάστηκαν για τη Fiat από την K-Way.

Mια ακόμα αναδρομή στο ένδοξο παρελθόν του ιταλικού design επιχειρεί το Fiat 500 με την επετειακή έκδοση «VINTAGE 57». Με σχεδιαστικά στοιχεία που παραπέμπουν στο Fiat 500 της δεκαετίας του 1960 και εξοπλισμό ανάλογο της φήμης του, το σύγχρονο Cinquecento αποκτά έναν ακόμα πιο ρετρό προσανατολισμό.

auto.in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024