Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo

Volvo

H εξοπλιστική έκδοση R-Design ξεχωρίζει από τη νεοσύστατη γκάμα του Volvo XC90, προσδίδοντας στο επιβλητικό σε διαστάσεις και χαρακτηριστικά SUV ακόμα πιο δυναμικά στοιχεία, και ξεχωρίζοντας αναπόφευκτα στο περίπτερο της σουηδικής φίρμας στην ελβετική έκθεση. Συνδυάζοντας ένας κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,0 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το νέο XC90 αποδίδει στην έκδοση Τ8 Τwin Engine […]

H εξοπλιστική έκδοση R-Design ξεχωρίζει από τη νεοσύστατη γκάμα του Volvo XC90, προσδίδοντας στο επιβλητικό σε διαστάσεις και χαρακτηριστικά SUV ακόμα πιο δυναμικά στοιχεία, και ξεχωρίζοντας αναπόφευκτα στο περίπτερο της σουηδικής φίρμας στην ελβετική έκθεση.

Συνδυάζοντας ένας κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,0 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το νέο XC90 αποδίδει στην έκδοση Τ8 Τwin Engine 400 ίππους με κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 2,5 λίτρα ανά 100 χλμ. και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μόλις 59 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Ανάλογα χαρακτηριστικά αποκτά και μέγιστη συνδυαστική ισχύ 230 ίππων αποκτά και το V60. Η έναρξη της παραγωγής του V60 D5 Twin Engine πρόκειται να εορταστεί με μια ειδική έκδοση που δεν θα ξεπεράσει τις 500 μονάδες.

Μετά την πρόσφατη πρεμιέρα τους στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκίνητου του Detroit τα Volvo S60 και V60 Cross Country πατούν για πρώτη φορά και επί ευρωπαϊκού εδάφους. Διαθέσιμα σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, δίνουν συνέχεια στη θαυμαστή παράδοση της Volvo στην κατηγορία των crossovers.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024