Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini

Lamborghini

Μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Aventador επεφύλαξε η ιταλική φίρμα της Sant’ Agata για την ελβετική έκθεση. Ελαφρύτερη χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, αεροδυναμικά αποδοτικότερη η Aventador SuperVeloce ή εν συντομία SV, υπόσχεται να αποτελέσει «την πιο καθαρόαιμη Lamborghini μέχρι σήμερα». Στα σπλάχνα της φιλοξενείται ο θηριώδης V12 ο οποίος έχει αναβαθμιστεί στους 740 ίππους […]

Μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Aventador επεφύλαξε η ιταλική φίρμα της Sant’ Agata για την ελβετική έκθεση. Ελαφρύτερη χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, αεροδυναμικά αποδοτικότερη η Aventador SuperVeloce ή εν συντομία SV, υπόσχεται να αποτελέσει «την πιο καθαρόαιμη Lamborghini μέχρι σήμερα».

Στα σπλάχνα της φιλοξενείται ο θηριώδης V12 ο οποίος έχει αναβαθμιστεί στους 740 ίππους και συνδυάζεται με τετρακίνηση επιταχύνοντας από 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα.

Τις προδιαγραφές της Aventador SV συμπληρώνουν τα κεραμικά δισκόφρενα, το νέο σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο και μια νέα μαγνητική ανάρτηση την οποία η Lamborghini ονομάζει Magneto Rheological Suspension (MRS) η οποία προσαρμόζει την απόσβεση του κάθε αμορτισέρ ξεχωριστά για κάθε τροχό, ελαχιστοποιώντας τις κλίσεις του αμαξώματος και επιτρέποντας έτσι, μεγαλύτερη ταχύτητα στις στροφές.

auto.in.gr

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024