Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Morgan

Morgan

Στα ακριβοθώρητα τετράτροχα που παρουσιάζονται στη Γενεύη συγκαταλέγεται και η νέα, πέμπτη γενιά του Morgan Aero 8. εξοπλίζει και ο οποίος συμβαδίζει με τις πρoδιαγραφές Euro 6. Η βρετανική φίρμα των κατά παραγγελία και χειροποίητων προτάσεων με τη ρετρό εμφάνιση που παραπέμπει στη δεκαετία του ’30 δεν παρουσιάζει και πολύ συχνά καινούρια μοντέλα –για την […]

Στα ακριβοθώρητα τετράτροχα που παρουσιάζονται στη Γενεύη συγκαταλέγεται και η νέα, πέμπτη γενιά του Morgan Aero 8. εξοπλίζει και ο οποίος συμβαδίζει με τις πρoδιαγραφές Euro 6. Η βρετανική φίρμα των κατά παραγγελία και χειροποίητων προτάσεων με τη ρετρό εμφάνιση που παραπέμπει στη δεκαετία του ’30 δεν παρουσιάζει και πολύ συχνά καινούρια μοντέλα –για την ακρίβεια, η τελευταία φορά ήταν το 2011 με το 3 Wheeler- και έτσι η κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει μια πρεμιέρα της.

Παρά τα φαινόμενα λοιπόν, το Aero 8 υπόσχεται πλήρως ανασχεδιασμένες επιφάνειες, αλλά και βελτιώσεις στο αλουμινένιο του πλαίσιο που υπόσχονται να αυξήσουν την στρεπτική ακαμψία, ολοκαίνουρια ανάρτηση, νέες αντιστρεπτικές δοκούς και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης δια χειρός BMW. Από την ίδια, βαυαρική πηγή προέρχεται και ο V8 των 4,8 λίτρων των 370+ ίππων που πλέον συμβαδίζει με τις προδιαγραφές Euro 6.

auto.in.gr

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024