Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίαμβο του «Artist» προβλέπουν τα γραφεία στοιχημάτων

Θρίαμβο του «Artist» προβλέπουν τα γραφεία στοιχημάτων

Όπως κάθε χρόνο τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τα δικά τους προγνωστικά για τα Όσκαρ. Για την 84η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ οι μπουκμέικερ δίνουν ως φαβορί -φυσικά- το The Artist, το οποίο εκτιμούν ότι θα κερδίσει σε αρκετές κατηγορίες. Δείτε το infographic. Τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας το in.gr θα μεταδώσει ζωντανά την απονομή

Όπως κάθε χρόνο τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τα δικά τους προγνωστικά για τα Όσκαρ. Για την 84η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ οι μπουκμέικερ δίνουν ως φαβορί -φυσικά- το The Artist, το οποίο εκτιμούν ότι θα κερδίσει σε αρκετές κατηγορίες.

Στην κατηγορία καλύτερης ταινίας (από πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων, μέσω τη ιστοσελίδας Oddschecker.com) οι μπουκμέικερ δίνουν απόδοση 1/9 στο The Artist. Ακολουθούν οι Απόγονοι με 28-1, Υπηρέτριες και Hugo με 25-1, Το Άλογο του Πολέμου με 50-1.

Τα Μεσάνυχτα στο Παρίσι, Moneyball, Δέντρο της Ζωής και Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά δίνουν όλα απόδοση 100-1.

Αντίστοιχα, εάν κάποιος βάλει τα λεφτά του στον Μισέλ Χαζαναβίσιους, μάλλον δεν θα έχει μεγάλο κέρδος (αφού ο σκηνοθέτης εμφανίζεται ως φαβορί με απόδοση 1/6 -στο Bodog.com), αλλά εάν τυχόν κερδίσει το αουτσάιντερ Τέρενς Μάλικ, τότε η νίκη -και τα κέρδη- θα είναι γλυκιά.

Κι αυτό γιατί ο Τ.Μάλικ δίνει απόδοση 66-1 (σύμφωνα με το Ladbrokes).

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον συνοδεύει την κατηγορία του Α’ Ανδρικού Ρόλου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα vegasinsider.com, ο Ζαν Ντιζαρντέν δίνει απόδοση 5/7, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ 6/5. Οι υπόλοιποι φαίνεται πως δεν έχουν καμία τύχη.

Η ίδια ιστοσελίδα δίνει απόδοση 5/8 για τη Βαϊόλα Ντέιβις (οι Υπηρέτριες) και 5/4 για την Μέριλ Στριπ (5/4). Τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα εάν -τελικά- η Μισέλ Γουίλιαμς κάνει την έκπληξη και κερδίσει (δίνει απόδοση 15/1).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024