Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκιγιόμ Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ στις Κάννες με την ταινία «Blood Ties»

Γκιγιόμ Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ στις Κάννες με την ταινία «Blood Ties»

Ο γάλλος ηθοποιός Γκιγιόμ Κανέ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κρουαζέτ, προκειμένου να προωθήσει τη νέα του ταινία, με τίτλο Blood Ties που προβάλλεται Εκτός Συναγωνισμού. Η ταινία αποτελεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο του Κανέ και σε αυτή πρωταγωνιστή, εκτός από τη σύντροφό του Μαριόν Κοτιγιάρ, ο Κλάιβ Όουεν, ο Μπίλι Κράνταπ και η Μίλα Κούνις.

Ο γάλλος ηθοποιός Γκιγιόμ Κανέ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κρουαζέτ, προκειμένου να προωθήσει τη νέα του ταινία, με τίτλο Blood Ties που προβάλλεται Εκτός Συναγωνισμού.

Η ταινία αποτελεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο του Κανέ και σε αυτή πρωταγωνιστή, εκτός από τη σύντροφό του Μαριόν Κοτιγιάρ, ο Κλάιβ Όουεν, ο Μπίλι Κράνταπ και η Μίλα Κούνις.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο γάλλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, μίλησε για την έμπνευση της ταινίας του.

«Όταν βγήκε το Tell No One, μου έγιναν διάφορες προτάσεις να κάνω αγγλόφωνες ταινίες. Μπήκα στον πειρασμό, αλλά δεν μου φαινόταν σωστό να δουλέψω υπό την πίεση ενός στούντιο. Έτσι, αρνήθηκα τις προτάσεις για να επικεντρωθώ στο να προχωρήσω το προσωπικό μου πρότζεκτ. Θυμάμαι το υπέροχο σενάριο της ταινίας, Rivals, στην οποία πρωταγωνίστησα. Ήθελα να κάνω το είδος του σινεμά που με εμπνέει, εκείνο της δεκαετίας του 1970 και το Blood Ties με ταξίδεψε ακριβώς σε αυτή την εποχή» είπε.

«Ήθελα να ξαναδημιουργήσω τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1970. Έκανα πολύ έρευνα και ανακάλυψα πόσο διαφορετική ήταν η πόλη τότε, σε σχέση με σήμερα. Τότε υπήρχαν σκουπίδια παντού. Υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα του τότε που με προσελκύει. Ήθελα τα πάντα -τα κοστούμια, τα φώτα, τα σκηνικά, να έχουν μία ξεθωριασμένη, ξεπλυμένη εικόνα» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Η ταινία απέσπασε μέτριες κριτικές, αλλά πλήθος αστέρων (όπως η σύντροφος του Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Κλάιβ Όουεν) την συνοδεύουν στις Κάννες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024