Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο πουντλ του The Meyerowitz Stories το Palm Dog

Στο πουντλ του The Meyerowitz Stories το Palm Dog

Μπορεί το Netflix να έμεινε εκτός των μεγάλων βραβείων, αλλά τουλάχιστον δεν έφυγε με άδεια χέρια από τις Κάννες. Η ταινία The Meyerowitz Stories του Νόα Μπάουμπαχ, παραγωγής της συνδρομητικής υπηρεσίας, κέρδισε το βραβείο... Palm Dog, αφιερωμένο στους σκύλους που πρωταγωνιστούν σε ταινίες.

Μπορεί το Netflix να έμεινε εκτός των μεγάλων βραβείων, αλλά τουλάχιστον δεν έφυγε με άδεια χέρια από τις Κάννες. Η ταινία The Meyerowitz Stories του Νόα Μπάουμπαχ, παραγωγής της συνδρομητικής υπηρεσίας, κέρδισε το βραβείο… Palm Dog, αφιερωμένο στους σκύλους που πρωταγωνιστούν σε ταινίες.

Νικητής του βραβείου ήταν ο Μπρούνο, το πουντλ.

Η νίκη του Μπρούνο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε μία σκηνή της ταινίας, όπου το πουντλ φαίνεται να βάζει «τρικλοποδιά» στον χαρακτήρα που ερμηνεύει ο Ντάστιν Χόφμαν.

Το μεγαλό βραβείο της επιτροπής κέρδισε ο Λούπο, ένας γερμανικός ποιμενικός που πρωταγωνιστεί στην ταινία Ava, η οποία προβλήθηκε στο τμήμα Εβδομάδα της Κριτικής. Η ταινία αναφέρεται στην ενηλικίωση δύο εφήβων, καθώς η Άβα του τίτλου χάνει την όρασή της. Σταθερό μέλος της παρέας ο γερμανικός ποιμενικός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024