Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε σε DVD τον τέταρτο κύκλο του Game of Thrones

Κερδίστε σε DVD τον τέταρτο κύκλο του Game of Thrones

O πολυαναμένος πέμπτος κύκλος της σειράς φαινόμενο της HBO®, Game of Thrones, με τους εκατομμύρια φανατικούς θεατές σε όλον τον κόσμο, έχει κάνει ήδη πρεμιέρα (12/4) συνεχίζοντας να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των οπαδών του και το in.gr σε συνεργασία με την Tanweer, σας κάνουν δώρο μια συλλεκτική συσκευασία DVD του τέταρτου κύκλου!

O πολυαναμένος πέμπτος κύκλος της σειράς φαινόμενο της HBO®, Game of Thrones, με τους εκατομμύρια φανατικούς θεατές σε όλον τον κόσμο, έχει κάνει ήδη πρεμιέρα (12/4) συνεχίζοντας να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των οπαδών του και το in.gr σε συνεργασία με την Tanweer, σας κάνουν δώρο μια συλλεκτική συσκευασία DVD του τέταρτου κύκλου!

Το δώρο μας περιλαμβάνει πλούσιο έξτρα υλικό από τα γυρίσματα, σχολιασμούς από το καστ και το συνεργείο, ακυκλοφόρητο υλικό, κομμένες σκηνές και πολλά ακόμη που θα ενθουσιάσουν όλους τους φανατικούς φίλους της επιτυχημένης σειράς.

Μπείτε στην κλήρωση και συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ ώστε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.
Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 20 Απριλίου και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail, στο οποίο θα υπάρχουν και οδηγίες για την παραλαβή του δώρου.
Προσοχή: τα έξοδα αποστολής του πακέτου, σε περίπτωση που η παραλαβή δεν γίνει από την έδρα μας, βαρύνουν τον παραλήπτη.

Σύνοψη
Σε αυτόν τον συναρπαστικό τέταρτο κύκλο βασισμένο στη σειρά των μπεστ-σέλερ του George R.R. Martin, oι Λάνιστερ εξακολουθούν να ελέγχουν τον Σιδηρούν Θρόνο, όμως μπορούν άραγε να ελέγξουν τον εγωισμό τους καθώς και τις απειλές που εξακολουθούν να υπάρχουν γύρω τους; Ενώ ένας αλώβητος Στάνις Μπαράθιον συνεχίζει να ξαναφτιάχνει τον στρατό του στην Ντράγκονστοουν, ένας πιο άμεσος κίνδυνος θα εμφανιστεί από το νότο, καθώς ο Ομπερίν Μαρτέλ, «Η Κόκκινη Οχιά του Ντορν» που μισεί τους Λάνιστερ καταφτάνει στο Κινγκς Λάντινγκ για να παρευρεθεί στο γάμο του Τζόφρι. Στο Τείχος, η Νυχτερινή Φρουρά μοιάζει πανίσχυρη μπροστά στον στρατό των αγρίων του Μανς Ρέιντερ που κινείται γοργά, τον οποίο ακολουθεί ένας ακόμη πιο ισχυρός εχθρός. Επιπλέον, η Ντενέρις Ταργκάριεν μαζί με το ατρόμητο τρίο των δράκων της και έναν στρατό Άσπιλων, ετοιμάζεται να «ελευθερώσει» τη Μιρίν, τη μεγαλύτερη Πόλη Δουλεμπόρων στην ανατολή, και με αυτόν τον τρόπο να αποκτήσει μια ανυπέρβλητη δύναμη να εκτελέσει το απώτερο σχέδιο της να ανακτήσει τον Σιδηρούν Θρόνο για την οικογένειά της.


Bonus Features

  • Oι Έκπτωτοι: Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης

Ο σεναριογράφος Bryan Cogman συζητάει με μερικούς από το καστ που θα αφανιστούν στον Τέταρτο Κύκλο. Από τη στιγμή που μαθαίνουν για τον θάνατό τους μέχρι τη στιγμή του γυρίσματος της τελευταίας σκηνής τους, αυτό το απόσπασμα 30 λεπτών θα ρίξει φως στο πώς είναι να ζεις – και να πεθαίνεις – στον κόσμο του Game of Thrones.

  • H Πολιτική της Εξουσίας: Mια ματιά πίσω στον τρίτο κύκλο

Ξαναζήστε τα βίαια επεισόδια του Τρίτου Κύκλου για να δείτε την εναλλαγή των δυνάμεων που καθόρισαν τους Γουέστερος στην αρχή του Τέταρτου Κύκλου.

  • Τα Νόθα παιδιά των Γουέστερος

Ακούστε τους δημιουργούς David Benioff & D.B. Weiss και τον συγγραφέα George R.R. Martin να συζητάνε για τον ρόλο που παίζουν τα νόθα παιδιά στα Εφτά Βασίλεια.

  • 2 Κομμένες Σκηνές

Πίσω από τη μάχη για το τείχος: Ακολουθήστε το καστ και το συνεργείο καθώς δημιουργούν την πιο φιλόδοξη μάχη μέχρι σήμερα. Αυτό το εκτενές ντοκιμαντέρ εξερευνά τις προκλήσεις του να δημιουργείς ένα από τα πιο έντονα επεισόδια, με ακυκλοφόρητο υλικό.

  • Ηχητικοί Σχολιασμοί

11 ηχητικοί σχολιασμοί με το καστ και το συνεργείο συμπεριλαμβανομένων των David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, Jack Gleeson, Natalie Dormer, Pedro Pascal, Nikolaj Coster-Waldau και άλλους.

  • Νέοι Χαρακτήρες και Τοποθεσίες

Εξερευνήστε τις νέες κοινωνίες, κουλτούρες και τοποθεσίες του Τέταρτου Κύκλου.

  • Τέταρτος κύκλος Αστείες Σκηνές

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ DVD & BLU-RAY ME SPECIAL FEATURES AΠΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ THN TANWEER

Οι φίλοιτης σειράς μπορούν να μαθαίνουν τα πάντα γιααυτήστοhashtag#GoTGR

entertainment.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024